Târgu-Jiu: Condescu îi acordă credit lui Ciobotariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu şi Liviu Ciobotariu
Marin Condescu şi Liviu Ciobotariu

Marin Condescu merge pe mâna lui Liviu Ciobotariu şi îi acordă în continuare credit pentru a conduce echipa după ce suporterii au cerut la ultimul meci demisia antrenorului.

Preşedintele clubului gorjean spune că nu ar fi de acord cu o eventuală demisie a antrenorului şi nici nu se pune problema ca acesta să plece de la echipă. „Nu se pune problema de nici o plecare a antrenorului Liviu Ciobotariu. Suporterii erau supăraţi şi le dau dreptate, dar au strigat ei şi demisia lui Cârţu înainte însă fără antrenor nu poţi să joci”, a explicat Condescu apreciind că suporterii au dreptate să fie supăraţi pe prestaţia slabă a echipei la meciul cu Astra.

Condescu a găsit şi soluţia pentru o împăcare între suporteri şi antrenor: „Facem un meci sau două bune şi apoi supărarea lor va trece pentru că eu nu cred că au fost supăraţi neapărat că am pierdut sau pe antrenor ci pentru că echipa nu a mai jucat.” Tentat să răspundă suporterilor care i-au cerut demisia la meciul cu Astra, Ciobotariu a precizat că ar fi un gest de laşitate din partea sa dacă ar pleca acum. „Aş fi laş dacă aş spune că ridic mâna. N-ar fi corect nici faţă de jucători şi nici faţă de mine să renunţ la primul moment mai greu”, a spus Ciobi care ar fi dispus să plece dacă preşedintele clubului îi va cere acest lucru.

Aseară preşedintele Condescu a convocat echipa şi antrenorii la o discuţie să vadă ce e de făcut pentru a recupera punctele pierdute acasă de gorjeni în acest sezon. „Nu am luat nici o măsură acum ci am vrut doar să vedem ce vom face ca să recuperăm punctele pierdute acasă. Am vorbit cu jucătorii, le-am spus gata, asta este, am pierdut un meci dar mergem mai departe pentru că tot cu ei ne revenim”, a precizat preşedintele.

Marin Condescu şi Liviu Ciobotariu
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite