Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte de la următoarele două meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte de la următoarele două meciuri
Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte de la următoarele două meciuri

Preşedintele Marin Condescu cere jucătorilor de la Pandurii să câştige ambele confruntări pe care echipa din Târgu Jiu le va avea pe teren propriu în următoarele două etape.

Pandurii au acumulat 13 puncte după primele nouă etape iar pentru a fi în obiectiv mai au nevoie de încă atâtea. Preşedintele Marin Condescu e chiar optimist şi crede că echipa poate obţine în acest tur 29 de puncte: “Avem 13 puncte şi trebuie să facem 26 sau 29 de puncte la finalul turului. Lucrurile sunt în regulă la Pandurii. Am spus înainte de meciul cu Dinamo că facem şapte puncte în următoarele trei etape şi sunt într-o realitate normală. Urmează două meciuri acasă pe care trebuie să le câştigăm.”

E convins că vor bate Mediaşul


Oficialul este convins că echipa se va impune în meciul cu Gaz Metan de sâmbătă chiar dacă medieşenii nu au mai primit gol de trei etape şi n-au mai pierdut de cinci: „Meciul cu Mediaş îl privim aşa cum trebuie privit. Vom obţine trei puncte chiar dacă vom câştiga la un gol diferenţă, important e să luăm trei puncte. Gaz Metan este o echipă bună. Şi ce dacă nu au primit gol în ultimele trei etape că nici noi nu primisem în patru şi apoi am încasat de ni s-a urât. Nici un meci nu seamănă unul cu altul. Pe cei de la Unirea Urziceni i-am mai bătut şi putem să-i mai batem.”


În ceea ce priveşte punctele pentru acest tur, Cârţu a precizat că şi-a prous 26 dar şi el crede că se pot obţine mai multe, neexcluzând posibilitatea de a obţine chiar mai puţine: „Eu unul mi-am propus 26 puncte, plus sau minus trei, pentru acest tur. Ştiţi foarte bine că eu nu-mi propun obiective pe termen scurt, chiar dacă tratez fiecare meci în parte. Aşa că, referitor la următoarele două jocuri nu ştiu câte puncte o să obţinem. Cine nu şi-ar dori maxim de puncte la fiecare meci?” 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite