Târgu-Jiu: Condescu crede că o schimbare e posibilă la federaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neprezentarea pandurilor la alegerile de la Liga Profesionistă a fost explicată de preşedintele Marin Condescu prin lipsa alternativelor, oficialul precizând că la alegerile de la federaţie vor fi şi alte opţiuni de a alege.

Preşedintele pandurilor a precizat că nu va mai repeta acelaşi demers de neprezentare şi la Adunarea Generală a FRF, explicând că acolo există alternative şi există şansa de a schimba ceva: „Acolo avem de unde să alegem şi cui să ne spunem punctul de vedere. Eu chiar cred că acolo este şansa fotbalului românesc pentru că vor exista contracandidaţi pentru Mircea Sandu şi vor fi oameni care vor veni cu programe concrete pentru următorii patru ani care să restructureze din temelii fotbalul românesc. E ultima şansă pe care cred că o mai putem prinde, dacă vrem ca în 10-15 ani fotbalul românesc să mai existe în Europa şi în lume.”
Oficialul pandurilor crede că restructurarea trebuie să aibă loc în toate compartimentele: „Trebuie pornit de la copii şi juniori, de la infrastructură, de la statute şi regulamente care trebuie să fie cel puţin un an de zile în vigoare şi care să fie aplicate fără nici un fel de părtinire.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite