Târgu-Jiu: Condescu ameninţă cu reducerea salariilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Condescu ameninţă cu  reducerea salariilor
Târgu-Jiu: Condescu ameninţă cu reducerea salariilor

Semieşecul din meciul cu Gaz Metan Mediaş a agravat criza din atacul celor de la Pandurii care se văd la jumătatea turului cu doar zece goluri marcate. Preşedintele clubului a vorbit în aceste zile despre diminuarea salariilor ca o ultimă măsură în cazul în care atacul echipei nu va funcţiona nici la meciul cu Unirea Urziceni.

Sorin Cârţu acuza după ultimul meci lipsa de eficacitate a atacnţilor în faţa porţii unde aceştia ar avea nevoie de mai multă inspiraţie: „Vechile noastre probleme la  finalizare s-au accentuat şi au ieşit în evidenţă. Au fost multe situaţii bune în faţa porţii, unde îţi trebuie  mai multă inspiraţie.” Preşedintele Marin Condescu
Le-a dat deja ultimatul celor din echipă să găsească soluţii: „Cred că e momentul ca antrenorii şi jucătorii să găsească soluţii. Din punct de vedere administrativ le-am creat toate condiţiile. Având în vedere că nici în acest an de criză nu am umblat la salarii ei trebuie să aprecieze acest lucru.”

„Atacanţii nu mai au nici un fel de scuză!”


După ce le-a acordat mereu încredere şi a făcut pariuri cu atacanţii pentru a destinde atmosfera, preşedintele Condescu a spus lucrurilor pe nume afirmând că nu mai au nici un fel de scuză „Trebuie să găsim o modalitate să-i mobilizăm pe cei din atac. Ei trebuie să înţeleagă că noi i-am adus să dea goluri nu să joace la 0-0. Atacul e una dintre problemele noastre iar atacanţii nu mai au nici un fel de scuză. Antrenorul trebuie să găsească soluţii şi cea mai bună formulă în atac pentru că jucători sunt în lot” a declarat preşedintele pandurilor care spune că Arrieta nu mai poate invoca scuza că a stat în tribună pentru că a jucat cu Dinamo, la fel ca şi Tilincă, care a intrat la meciul cu Gaz Metan dar nu a confirmat: „Am văzut publicul foarte supărat la o decizie a antrenorului, când l-a trimis pe Tilincă pe teren. Dacă înlocuirea lui Raskovic ar fi fost dublată de un gol al lui Tilincă, reacţia nu era îndreptăţită. Dar săptămâna trecută Tilincă se văita peste tot că antrenorul l-ar scoate din vederile lui. El trebuie să confirme pe teren că merită să joace. A intrat acum şi nu a confirmat.”

Nu îşi demonstrează calităţile de atac

Preşedintele spune că l-a adus pe Stromajer de la Vâlcea dar nici acesta nu şi-a demonstrat calităţile de atac chiar dacă i-a luat şi partenerul de atac de la aceeaşi ehipă: „Am ajuns la un numitor comun cu antrenorul care l-a vrut pe Stromajer. L-am luat şi i-am adus şi colegul de atac de la Vâlcea, pe Câju, dar tot nu înscrie. Modul cum îi foloseşte este treaba antrenorului. Cert e că atacanţii nu şi-au demosntrat calităţile de atac.” Condescu a precizat că va avea o discuţie serioasă cu atacanţii şi va trece la măsuri mergând până la diminuarea salariilor: „Va trebui să luăm măsuri înainte şi voi avea o discuţie cu jucătorii din atac. Nu vrem să umblăm la contracte, dar rebuie să găsim soluţii cu cei care nu dau randament. Pe criză sunt mulţi oameni care nu pot să-şi ia salariile dar la noi s-au păstrat aceleaşi salarii.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite