Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte în două etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte în două etape
Târgu-Jiu: Condescu vrea şase puncte în două etape

Preşedintele grupării Pandurii Târgu-jiu vrea şase puncte din următoarele două confruntări pe care elevii lui Sorin Cârţu le au pe teren propriu.

Pandurii vor juca acasă şi cu Unirea Urziceni, însă Marin Condescu e convins că echipa sa va face un meci bun împotriva campioanei: „Avem două meciuri acasă, cu Gaz Metan Mediaş şi Unirea Urziceni, iar eu sunt convins că vom obţine şase puncte. La noi nu sunt probleme cu echipele din fruntea clasamentului, noi nu ne descurcăm cu echipele mici“.
Pandurii au învins în acest sezon pe CFR Cluj şi au remizat cu Dinamo, acumulând până acum 13 puncte, dar au ca obiectiv pentru tur 26 de puncte.

Oficialul gorjenilor e mai liniştit după ce echipa sa a remizat cu Dinamo, precizând că în caz de eşec ar fi fost foarte greu să dovedească faptul că s-a jucat corect. „Am reuşit un rezultat bun la Dinamo şi sunt mai liniştit, pentru că ar fi fost foarte greu să dovedim, în cazul unei înfrângeri, că s-a jucat pe teren. Mai ales că a fost şi acel penalti provocat de Murgan şi cu siguranţă n-am fi scăpat de bănuială mult timp“, a spus Condescu.
Acesta a mai precizat că nu s-a pus niciodată problema să facă o astfel de înţelegere cu Dinamo: „Trebuie să spun că în timpul negocierilor cu cei de la Dinamo, pentru a putea fi programaţi în campionat, niciodată nu s-a încercat să ni se sugereze că parte în acea înţelegere stă şi cedarea celor trei puncte din întâlnirea directă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite