Marin Condescu: "Am fost cam masochişti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat după remiza cu Dinamo, scor 2-2, că echipa antrenată de Petre Grigoraş a jucat "în nouă şi împotriva arbitrului", apreciind drept "gratuită" eliminarea lui Voiculeţ, informează prosport.ro.

"Să joci în nouă şi împotriva arbitrului... După mintea lui Haţegan nici penalti nu era. Eliminarea lui Voiculeţ a fost gratuită. Am fost cam masochişti în seara asta, le-am făcut cadou două goluri, am ratat cinci şi apoi le-am dat două şi am încheiat socoteala. Nu am nimic cu Dinamo, să iasă campioană, dar aşa nu pot. Sunt ample căile prin care pune presiune Dinamo, dar în seara asta nu au fost mai buni decât Pandurii", a spus Marin Condescu la DigiSport.

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (1-2), cu echipa Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XX-a a Ligii I, după ce gazdele au înscris golul egalizator în condiţiile în care se aflau în inferioritate numerică, beneficiind de un penalti, iar dinamoviştii au avut pe final de asemenea un eliminat. Golurile au fost marcate de Viera '8 şi Pintilii '82 (penalti) pentru Pandurii, respectiv Dănciulescu '16 şi M. Niculae '29 pentru Dinamo.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite