Târgu-Jiu: Condescu nu înţelege de ce sunt ţinuţi jucătorii în tribună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu nu înţelege de ce sunt ţinuţi jucătorii în tribună
Târgu-Jiu: Condescu nu înţelege de ce sunt ţinuţi jucătorii în tribună

Preşedintele Marin Condescu i-a reproşat în ultima săptămână antrenorului principal atmosfera mai puţin plăcută din vestiar dar şi faptul că unii jucători care sunt în formă stau în lojă din motive necunoscute.

Condescu crede că atmosfera din vestiarul echipei e foarte importantă iar sarcina de a rezolva problema aceasta revine antrenorilor:  „Atmosfera din vestiar nu o pot face eu ci doar antrenorul iar principala sarcină de a face atmosferă bună în vestiar este a antrenorilor. La Pandurii avem patru antrenori secunzi şi unul principal.” Preşedintele a avut câteva reproşuri de făcut antrenorului principal insistând pe faptul că anumiţi jucători sunt scoşi inexplicabil din lot: „Antrenorului Cârţu îi reproşez faptul că în lojă cu mine nu trebuie să stea jucători care sunt în formă. La ultimul meci au stat cu mine Nalaţi şi Stancu. Nu-l mai pun pe Raskovic că e accidentat. Dar dacă nu era el era Tilincă.”
Condescu crede că nu e vorba de formă slabă a jucătorilor în aceste cazuri dar nu are o explicaţie concretă: „Din punctul meu de vedere Pandurii Târgu Jiu are jucători în formă dar, din păcate, jucătorii care sunt în formă nu joacă. Nu găsesc nici o explicaţie pentru faptul că acei jucători care evoluează foarte bine într-un meci apoi sunt eliminaţi din echipă şi nici în lotul de 18 nu mai sunt incluşi.”

Condescu: „Strategia din cupă a fost păguboasă!”


Preşedintele clubului gorjean îi reproşează lui Sorin Cârţu şi strategia greşită de la meciul din cupă de la Iaşi: „A avut o tactică păguboasă şi în cupă. Este a doua oară când am făcut aceeaşi greşeală la fel ca şi anul trecut. Dar este clar o atitudine care trebuie schimbată. În afara de faptul că s-a dus doar secundul Bejinaru la Iaşi, tot Sorin a făcut echipa. Dar dacă l-a trimis acolo trebuia să-l lase să facă echipe din jucătorii pe care îi avea la dispoziţie. N-am văzut de ce am ales această strategie pentru că tot am pierdut meciul cu Oţelul. Eu nu am luat faptul acesta ca o comoditate ci ca o strategie pentru a pregăti meciul cu Oţelul. Şi l-am pregătit atât de bine că l-am pierdut. E clar că s-a greşit.”

Antrenorul Sorin Cârţu a refuzat să comenteze acuzele preşedintelui Condescu explicând doar ce doreşte el de la echipă: „Nu pot să ştiu eu ce spune preşedintele. Nu pot explica eu ce vrea preşedintele şi ce gândeşte preşedintele Condescu. Tot timpul îmi doresc ca echipa să arate mai bine, să fie responsabilizată pentru ceea ce face la un meci. Aşa îmi doresc dar ce iese în timpul meciului rămâne de văzut. Iar dacă pierdem sunt de vină eu şi dacă iese bine suntem buni sau avem noroc.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite