Târgu-Jiu: Condescu, cu jalba-n proţap la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Ligii I riscă să fie stricat de disputa dintre  Pandurii Tg. Jiu şi LPF. Gorjenii au pierdut deja primul meci al anului la masa verde şi sunt şanse mari să-l piardă la fel şi pe cel de-al doilea, lucru care ar duce la excluderea clubului condus de Marin Condescu din primul eşalon al fotbalului românesc.

Pandurii trebuie să achite până mâine o restanţă de 475.000 de euro către clubul Dinamo, în caz contrar nu va fi programată la următorul joc şi va fi retrogradată. Rezultatele din 2010 vor rămâne cele stabilite pe teren, iar de acum înainte celelalte echipe vor câştiga cu 3-0 meciul cu Pandurii.

„Nu vom plăti. Dacă LPF-ul vrea să ne retrogradeze şi să strice campionatul atunci o să suporte consecinţele. Noi nu cedăm şantajului la care suntem supuşi de mai multă vreme", a declarat Marin Condescu pentru „Adevărul". 

Acesta va merge azi la FRF într-o ultimă tentativă de a-i convinge pe Mircea Sandu şi pe Ionuţ Lupescu că LPF a greşit grav când i-a obligat pe gorjeni să plătească în cazul „Ilie Iordache".

„Vom prezenta toate hotărârile judecătoreşti din care reiese că nu trebuie să plătim nimic celor de la Dinamo, sperăm să fim înţeleşi şi să fim lăsaţi să jucăm următorul meci de campionat. De asemenea, vrem să se intervină pentru reprogramarea meciului cu Oţelul, pe care l-am pierdut la masa verde", a precizat Condescu.

„Borcea să ne dea banii înapoi!"

LPF este pusă într-o situaţie extrem de delicată, întrucât e clar că nimeni nu îşi doreşte stricarea campionatului.

Totuşi, dacă instituţia condusă de Dumitru Dragomir va anula decizia Comisiei care a obligat Pandurii să plătească celor de la Dinamo şi îi va programa pe gorjeni la următorul meci de campionat, atunci „câinii" vor trebui să înapoieze grupării lui Marin Condescu suma de 525.000 de euro.

„Vrem banii înapoi! Dacă nu ne vom înţelege ca oamenii, atunci Borcea va răspunde penal pentru modul în care ne-a forţat să plătim", a conchis şeful grupării din Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite