Condescu: "Dacă vom fi retrogradaţi, dau toţi jucătorii la Steaua şi Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Pandurii Târgu Jiu nu şi-a plătit datoria către Dinamo şi riscă neprogramarea şi în etapa 20-a. După ce au pierdut la "masa verde" partida cu Oţelul, gorjenii au şanse mari să repete istoria şi cu Dinamo, cu care ar trebui să joace vineri.

Preşedintele CA al Pandurilor, Marin Condescu, a declarat că nu va plăti datoria (termenul limită fiind miercuri, la ora 00:00) şi că în cazul în care gorjenii vor fi din nou neprogramaţi va da toţi jucătorii la Steaua şi Craiova.

În cazul neprogramării pentru meciul cu Dinamo, Pandurii vor fi retrogradaţi în Liga a II-a.

 "Vom da toţi jucătorii în custodie Stelei şi Universităţii Craiova. Eu am negociat cu domnul Mititelu. Am echipa cu media de vârstă cea mai mică. Am mulţi jucători la lotul de tineret, trebuie să aibă meciuri în picioare. Am convenit cu Craiova şi cu Steaua să ne ia aceşti jucători, să-i folosească în campionat. Dacă ne retrogradează, ei vor deveni liberi de contract.

 Jucătorii vor accepta, îi vom da într-un fel de custodie. Noi îi vom plăti, dar nu am rezolvat încă situaţia cu echipa tehnică. Cred că voi ajunge şi cu Grigoraş la un acord. Steaua şi Craiova sunt singurele echipe cu care am negociat, iar dacă ne vom rezolva problemele, jucătorii vor reveni la Pandurii. N-am putut să împăriştii jucătorii în 10 zări", a declarat Condescu la gsptv.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite