Târgu-Jiu: Condescu nu-l mai susţine pe Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Condescu nu-l mai susţine pe Sandu
Târgu-Jiu: Condescu nu-l mai susţine pe Sandu

Marin Condescu şi-a anunţat ieri retragerea sprijinului acordat până acum lui Mircea Sandu după ce şeful FRF nu a realizat restructurarea FRF pe care a promis-o la alegeri.

Suspendat şi amendat de comisiile federale şi ale Ligii Profesioniste, Marin Condescu a dat de înţeles clar că nu-l va mai susţine pe actualul preşedinte al federaţiei. Mircea Sandu a intrat în dizgraţia şefului de la Pandurii după ce comisiile au disctat săptămâna aceasta o suspendare de 12 luni şi o amendă de 300 000 de lei împotriva oficialului de la Pandurii.

Condescu consideră măsurile luate drept o sfidare și spune că s-a lămurit de faptul că fotbalul românesc merge într-o direcție greșită și că este nevoie de o schimbare: „Eu nu mai merg în nici un caz pe Mircea Sandu. Avem aproape jumătate din membrii care l-au votat pe Mircea Sandu. Am crezut că a învăţat din greşeli, dar nu s-a întîmplat aşa. FRF trebuie să se restructureze de la rădăcini dacă vrem un fotbal curat”, a declarat președintele Pandurilor ieri fiind convins că toată această campanie pornită împotriva Pandurilor, căreia i-a căzut victimă și antrenorul Sorin Cârțu, are la bază milionul de euro pe care Dinamo îl dorește de la Pandurii de pe urma cazului „Iordache”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite