Târgu-Jiu: Condescu a explicat demiterea directorului Prunariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Condescu  a explicat demiterea directorului Prunariu
Târgu-Jiu: Condescu a explicat demiterea directorului Prunariu

Schimbarea din funcţie a directorului Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a fost urmată de o serie de acuze aduse de către acesta preşedintelui Clubului Pandurii Lignitul, Marin Condescu, cum că ar fi în spele demiterii sale.

Cele două cluburi din Târgu Jiu au colaborat destul de bine în ultimi ani, echipa de fotbal folosind hotelul Sport deţinut de CS Pandurii pentru a caza fotbaliştii în cantonamentele organizate înainte de meciuri.

Pandurii şi Pandurii Lignitul au avut colaborări bune


Preşedintele Condescu a explicat ieri situaţia dintre cele două cluburi prezentând documentele MTS pentru a clarifica unele acuzaţii care s-au făcut de către directorul Mihai Prunariu: „Nu vrem să blamăm cu nimic activitatea domnului Prunariu, am avut relaţii pur comerciale cu clubul şi de câte ori a avut nevoie să-l ajutăm cu ceva, l-am ajutat. Ne-a cerut şi bani în avans, ne-a cerut să mobilăm hotelul şi l-am ajutat şi nu cred că au fost discuţii de principii între noi şi nici nu i-am urmărit niciodată activitatea. Dar cred că dacă se va câştiga concursul, cu noul director pe care noi îl vedem sau poate fi chiar şi actualul şi mă refer aici la domnul Ion Bură, situaţia va fi mai bună.” Conducerea de la Pandurii Lignitul a propus ieri candidatura lui Sorin Vintilescu la conducerea clubului Pandurii, fostul fotbalist acceptând să se prezinte la concurs.

Preşedintele Condescu a explicat că documente care au fost trimise de Ministerul Tineretului şi Sportului, respectiv o notificare care i-a fost transmisă directorului Prunariu şi un ordin de demitere arată clar care au fost termenii acestei măsuri: „În aceste documente se spune clar în ce temei i s-a dat acest preaviz iar noi vedem că la contracul dânsului de management că s-a trimis o notificare. Nu ştim ce a constatat Comisia de Control care a fost aici şi care este efectiv situaţia de la club. Dar dânsul îşi permite să dea diferite verdicte cu privire la activitatea clubului sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Îmi pare rău pentru că am considerat că relaţia noastră a fost una corectă.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite