Târgu-Jiu: Marin Condescu a câştigat la table în faţa lui Neţoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele pandurilor a disputat aseară un meci de table cu Gigi Neţoiu, în direct la Sport.ro, în cadrul emisiunii „Zarul de marţi”. Marin Condescu la învins pe Neţoiu cu scorul de 6-2, în timpul emisiunii cei doi discutând despre fotbal.

Marin Condescu s-a impus în faţa lui Gigi Neţoiu la emisiunea „Zarul de marţi”, acolo unde a fost cotat ca favorit înaintea partidei chiar de şeful LPF, Dumitru Dragomir, care a jucat cu ambii combatanţi: „Cred că Condescu va câştiga, şi Gigi ştie bine dar am impresia că e mai bun Condescu.”

 Preşedintele pandurilor se antrena frecvent cu Eugen Neagoe când acesta era antrenor la Pandurii dar în ultimul timp partenerul său favorit e Adi Ilie cu care joacă ori de câte ori se întâlnesc. „Sunt foarte ofensiv, dar nu aş paria mai mult de 100 de lei pe linie. Joc deseori cu Adi Ilie” a precizat Marin Condescu în timpul emisiunii în cadrul căreia s-a referit la despărţirea de Sorin Cârţu, afirmând din nou că regretă că acesta a ales să plece.

Gigi Neţoiu a vorbit şi despre Universitatae Craiova şi posibilitatea de a se forma altă echipă în Bănie dacă Ştiinţa se va muta la Severin. „Am auzit şi eu de această variantă. Am înţeles că Universitatea se va muta la Severin, iar cei de acolo vor să formeze o altă echipă care să-i ia locul, FC Craiova sau cum or vrea să-i zică. Nu am vorbit nimic concret, nu ştiu prea multe amănunte. Eu sunt în relaţii bune cu primarul Solomon şi unii oameni de acolo“, a spus Neţoiu în timp ce dădea cu zarul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite