Târgu-Jiu: Lui Condescu nu-i place jocul pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lui Condescu nu-i place jocul  pandurilor
Târgu-Jiu: Lui Condescu nu-i place jocul pandurilor

Marin Condescu nu este deloc mulţumit de jocul echipei sale considerând partida cu Gaz Metan Mediaş cel mai urât joc pe care l-au avut Pandurii în acest sezon. De pe banca tehnică antrenorul Sorin Cârţu nu spune foarte multe însă, evitând să mai acuze jucătorii.

Cârţu a declarat după meciul cu Mediaşul că nu l-a supărat foarte mult jocul echipei ci faptul că s-au pierdut cele două puncte. Analizând motivele pentru care Pandurii nu s-au impus, tehnicianul a refuzat să le spună şi să le comenteze lăsând să se înţeleagă că e dispus chiar să renunţe la unii jucători: „Nu sunt foarte amărât de modul la care echipa a încercat să-şi apropie toate cele trei puncte. Tot timpul au forţat pe ideea să luăm cele trei puncte dar nu am reuşit. Poate reuşim la meciul viitor. Am pierdut două puncte, pentru că au fost multe situaţii bune acolo în faţa porţii, unde sigur îţi trebuie mai multă inspiraţie, dar nu mai comentez. Nu mai vreau să comentez ce trebuie şi cine trebuie să înscrie. Asta este şi mergem mai departe cu ei dacă se vrea. Dacă nu se vrea iar e ok şi aşa mai departe. Am eu discuţiile mele cu jucătorii, nu mai spun nimic.”

Punctele luate în deplasare le-au pierdut acasă

Preşedintele Condescu încearcă să-şi explice ce se întâmplă cu Pandurii de joacă atât de urât şi, glumind, constată că gorjenii fac meciuri bune cu echipele de top pentru a da apoi puncte celor din subsolul clasamentului: „Nu am jucat mai nimic cu Mediaşul. A fost cel mai urât meci al nostru dar şi cel mai slab. Nu contează cum a jucat Mediaşul pentru că ei şi-au atins scopul, au venit să câştige un punct şi l-au luat. Din păcate noi am pierdut încă două puncte. Mai în glumă mai în serios, suntem noi „panduri”, luăm de la cei bogaţi, dar am început să dăm la cei săraci şi să murim noi de foame. Cred că e primul an în care tot ceea ce am agonisit de afară am pierdut acasă. Am luat şapte puncte din deplasare şi am pierdut opt pe teren propriu.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite