Târgu-Jiu: Pandurii l-ar putea demite şi pe Conceicao

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii l-ar putea demite şi pe Conceicao
Târgu-Jiu: Pandurii l-ar putea demite şi pe Conceicao

În urmă cu un an, eşcul CFR-ului de pe Municipalul de la Târgu Jiu s-a soldat cu demiterea antrenorului de atunci, Maurizio Trombetta. Protestele fanilor celor de la CFR Cluj pe site-ul acestora arată că actualul tehnician ar fi principalul vinovat de eşecurile echipei.

Suporterii celor de la CFR nu mai au încredere în antrenorul Antonio Conceicao după ce echipa clujeană a pierdut şi meciul de la Târgu Jiu, şi cer insistent conducerii demiterea acestuia. Suporterii cred că Conceicao nu va putea aduce un nou titlu la Cluj după ce echipa a pierdut şi meciul cu Pandurii. Fanii au postat mesaje în acest sens pe siteul cfrmania.ro apreciind că doar antrenorul e vinovat pentru debutul mai slab de campionat al CFR-ului care a acumulat doar 10 puncte în cele şase etape care s-au scurs deja. Fanii au şi numele unui eventual înlocuitor care ar fi, în opinia lor, fostul tehnician Maurizio Trombetta, demis şi el în urmă cu un an tot după un meci cu Pandurii Târgu Jiu încheiat cu scorul de 2-1 pentru gorjeni. Şefii celor de la CFR se vor decide probabil după meciul FC Copenhaga de joi din Europa League.
 
Şedinţă în vestiar după meciul cu Pandurii


Preşedintele Mureşan a organizat o şedinţă cu echipa imediat după meciul cu Pandurii, ameninţându-i că le va micşora constractele: „I-am băgat pe jucători în şedinţă, în vestiar, după eşecul de la Târgu Jiu. Le-am spus că le vom scădea contractele şi ei ştiu că sunt vinovaţi, nu au ce să spună. Nu poţi sta mult timp supărat, pentru că ne aşteaptă un alt meci şi trebuie să rezolvăm problemele din jocul nostru. Problemele noastre sunt la mentalitate. Noi avem probleme cu echipele mici, gen Pandurii sau Politehnica Iaşi.” Mureşan nu a vorbit şi despre o eventuală demitere a antrenorului precizând doar că are încredere în jucători că vor face un meci bun: „Nu îmi este frică de meciul cu FC Copenhaga, în astfel de partide jucătorii se mobilizează foarte bine. Am încredere că vom face un meci bun şi vom obţine un rezultat pe măsură.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite