Târgu-Jiu: Columbianul Cesar Cardozo vrea să joace la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aseară la Pandurii a mai sosit încă un jucător în probe, atacantul columbian Cesar Augusto Cardozo. Jucătorul de 21 de ani a fost recomandat de impresarul Adrian Ilie, cel care încearcă din luna septembrie să aducă tânărul jucător la Pandurii, acesta aşteptând însă mult timp penru a obţine viza.

Format la Şcoala de fotbal Inmedent La Red din Columbia, Cesar Cardozo a fost descoperit la o copetiţie organizată an de an de şcolile de fotbal columbieie, „Copa la Patria” fiind remarcat de scouterii ecvhipei Once Caldas, formaţie de la care a venit şi Dayro Moreno la Steaua, atacantul înscriind anul trecut la această copmetiţie nouă goluri în zece meciuri.

Cardozo este în probe la Pandurii

Cesar Cardozo are 21 de ani, 1,88 m şi 86 kg şi a declarat că vrea să joace la Pandurii pentru a face pasul către o echipă din Europa. La ultima sa echipă, la care a evoluat dor o jumătate de sezon, Cardozo a jucat un singutr meci oficial, el dorind foarte mult să vină să joace în Europa. Ieri jucătorul a fost adus de Adrian Ilie la Târgu Jiu urmând ca în perioada rămasă din acest tur antrenorul Liviu Ciobotariu să se edifice asupra potenţialului său. „Columbianul e un tânăr de perspectivă pe care îl avem pentru o perioadă la probe. Antrenorul va decide dacă este un jucător util echipei” a precizat preşedintele Condescu. Aflat în atenţia gorjenilor de mai mult timp, columbianul Cardozo este al doilea jucător adus la probe în ultima săptămână, alături de atacantul sloven Patrick Bordon. „Pe Bordon n-am avut timp să-l urmăresc pentru că mă interesează doar acest joc care urmează. O să văd la antrenamernte dacă poate să facă parte din lotul nostru” a precizat antrenorul gorjenilor referitor la noul venit.

Ciobotariu vrea să remedieze defectele atacanţilor


Atacul nu îi dă mari emoţii antrenoului Ciobotariu care nu pare foarte îngrijorat de numărul mic de goluri marcate. „Atacanţilor mei vreau să le remediez defectele şi să le îmbunătăţesc calităţile. Dar ei au calităţi bune şi apar foarte bine în gura porţii. Ne-am creat foarte multe ocazii la ultimul meci dar le-am ratat. Însă o să dăm şi goluri dacă au aceste calităţi şi de aceea nu mă îngrijorează situaţia. Mă  îngrijorează doar faptul că nu reuşim să câştigăm de atâta timp. Atacanţii vor da şi goluri, sunt sigur de acest lucru” spune antrenorul Ciobotariu care nu s-a decis încă pe care dintre cei patru va miza la meciul de la Iaşi: „Am patru atacanţi foarte buni în echipă dintre care mă voi hotărî până la ora jocului pe care îi voi folosi, în funcţie şi de randamentul lor în săptămâna premergătoare jocului.”

„Nu văd de ce sunt doar atacanţii vinovaţi că nu câştigăm, pentru că în momentul în care atacăm, noi atacăm cu toată echipa iar când ne apărăm, ne apărăm cu toată echipa, important e să marcăm indiferent cine, că are numărul nouă pe tricou sau alt număr, important e să dea gol.”
Liviu Ciobotariu


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite