Târgu-Jiu: Ciobotariu vrea să îl urmărească la un meci pe Minori Stao

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minori Sato va reveni la Târgu Jiu după amicalul din Turcia
Minori Sato va reveni la Târgu Jiu după amicalul din Turcia

Antrenorul pandurilor a fost încântat de prestaţia japonezului de aproape 19 ani care s-a aflat în probe săptămâna aceasta. Liviu Ciobotariu vrea să îl vadă şi la un meci pe Minori Sato acesta urmând să fie testat la amicalul pe care Pandurii Târgu Jiu îl va susţine săptămâna viitoare după stagiul de la Rânca.

Pandurii vor coborî joi dimineaţă de la Rânca urmând ca la ora 12:00 să joace un meci amical cu formaţia de liga a treia Minerul Mătăsari. “Nu am avut timp suficient să-l văd, îl voi lăsa să meargă la echipa naţională după care aş vrea să-l mai văd câteva zile. Mi-a lăsat o impresie bună însă nu pot lua o decizie după două antrenamente mai ales că am îmbinat antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice şi nu am reuşit să-l văd la un joc. Pentru mine este foarte elocvent un joc amical unde pot să-i văd calităţile. Cu siguranţă când ne vom întoarce de la Rânca îl voi aduce să-l văd mai bine l a un meci” a  precizat Liviu Ciobotariu.
Minori Stao a plecat ieri în Turcia pentru a merge cu naţionala de tineret a Japoniei la un meci amical dar înainte de plecare acesta a confirmat faptul că oficialii de la Pandurii i-au propus semnarea unui contract dar fără a se detalia deocamdată clauzele contractuale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite