Târgu-Jiu: Ciobotariu va primi întăriri din Brazilia şi Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul pandurilor va avea la probe jucători din campionatul Portugaliei
Antrenorul pandurilor va avea la probe jucători din campionatul Portugaliei

La reunirea lotului antrenorul gorjenilor va avea la probe un fundaş portughez şi un atacant brazilian, ambii venind din campionatul Portugaliei.

Liviu Ciobotariu nu vrea foarte multe transferuri pentru retur dar va avea la preobe la reunirea de pe 5 ianuarie foarte mulţi jucători străini. Doi bosniaci au fost deja propuşi de impresarul Zvonco Milojkovic iar impresarul lui Cradoso şi Mingote, Gabriel Mucea, spune că va aduce şi el un atacant şi un fundaş dreapta la probe.

Ciobotariu: „Nu  fac transferuri de dragul de a le face!”

Mulţumit în mare parte cu lotul actual, Ciobotariu trebuie să ia în calcul şi eventualele plecări, cea mai probabilă fiind cea a lui Păcurar. Tehnicianul a renunţat deja la şase jucători şi în condiţiile în care va schimba sistemul de joc spune că mai are nevoie de întăriri: „Sunt jucători foarte buni la Pandurii dar sunt şi jucători care nu pot juca în sistemul pe care îl vreau eu. Pandurii are un lot valoros însă s-ar putea să mai avem nevoie de câţiva jucători. În fiecare compartiment ne mai trebuie ceva, şi pe apărare şi la mijloc dar şi în atac.” Totuşi cei care vor veni trebuie să fie jucători de valoare, Ciobi precizând că va mai copta în lot şi jucători din pepiniera proprie: „Nu voi face transferuri de dragul de a le face. M-am uitat şi în grădina noastră cum se spune, adică ceea ce înseamnă grădiniţa Pandurii unde avem jucători foarte talentaţi şi de perspectivă. Eu voi fi foarte atent cu ei şi îi voi lua tot timpul lângă echipă ca să crească lângă cei mari.”

Vor testa un atacant de la Uniao Leiria


La reunirea lotului, impresarul Gabriel Mucea spune că va aduce doi jucători din campionatul portughez, de acolo de unde au venit Cardoso şi Mingote. „Voi veni la Târgu Jiu pe 5 ianuarie împreună cu doi jucători pe care îi propun Pandurilor, un atacant şi un fundaş dreapta, care evoluează acum în Portugalia  şi au trecut şi pe la echipe cu nume din Europa. Atacantul este brazilian şi a evoluat şi în meciuri din Champions League cu TSKA Sofia, iar fundaşul dreapta a mai jucat şi în Spania”, a precizat Mucea care nu a dezvăluit numele fundaşului. Atacantul brazilian este Cássio Vargas Barbosa, de la Uniao Leiria. Jucătorul de 26 de ani a înscris de trei ori în cele 12 etape cât a evoluat la Leiria în tur dar sezonul trecut a marcat 17 goluri ajutând la promovarea echipei. Brazilianul a mai jucat la Corinthians Alagoano, Maia, Chaves, Nacional şiTSKA Sofia unde a fost coleg cu Florentin Petre.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite