Târgu-Jiu: Ciobotariu s-a gândit să demisioneze după meciul cu Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei Pandurii au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu la finalul meciului dintre Pandurii şi Astra. Tehnicianul a explicat că ar fi un gest de laşitate să părăsească echipa la greu dar va lua în calcul şi această posibilitate dacă preşedintele Marin Condescu o va cere.

Antrenorul Pandurilor a declarat că s-a gândit să plece de la Târgu Jiu după meciul cu Astra, când suporterii i-au cerut demisia dar consideră un gest de laşitate părăsirea echipei în momente dificile: ”Am auzit că mi s-a cerut demisia din tribune dar eu am să plec când îmi va spune preşedintele clubului, fără nici un fel de problemă. Aş fi laş dacă în acest moment aş spune că ridic mâna, să spun că asta este şi să vină altcineva să facă mai bine. N-ar fi corect nici faţă de jucători şi nici faţă de mine să renunţ la primul moment mai greu”. Totuşi Ciobotariu spune că ar fi dispus să plece dacă preşedintele clubului îi va cere acest lucru: „În momentul în care preşedintele îmi va spune să plec, nu am nevoie de nimic, voi pleca pentru că nu am bagaj foarte mare. Nu e nici un fel de problemă şi chiar m-am gândit să o fac  după meci”

Preşedintele Marin Condescu a declarat însă că nu se pune problema plecării antrenorului Liviu Ciobotariu. Oficialul pune supărarea suporterilor echipei care i-au cerut demisia antrenorului pe seama lipsei de rezultate. „Nu se pune problema de nici o plecare a antrenorului Liviu Ciobotariu. Le dăm dreptate să fie supăraţi nu atât pentru că am pierdut ci pentru atitudinea pe care am avut-o în repriza a doua. Dar facem un meci sau două bune şi apoi supărarea lor va trece pentru că au nu cred că au fost supăraţi neapărat că am pierdut ci pentru că echipa nu a mai jucat”, a precizat Condescu.

Preşedintele pandurilor a explicat că atitudinea fotbaliştilor e cea care ar trebui să deranjeze mai mult considerând că după două rezultate bune supărarea fanilor va trece: „Cred că mai mult i-a deranjat atitudinea jucătorilor dar tot noi trebuie să ne regrupăm şi să mergem mai departe. Două-trei rezultate favorabile fac uitat acest meci. Cred că niciodată nu am pierdut atâtea meciuri acasă ca în acest an. Să nu uităm că am început turul cu trei punct tot cu Astra în deplasare şi acum le-am dat înapoi.” Condescu a mai precizat că nu el decide dacă antrenorul a ales bine primul unsprezece: „Nu consider că s-a greşit la alegerea primului unsprezece şi nici  nu pot să-mi spun părerea dacă  s-a greşit sau nu pentru că eu nu ştiu starea jucătorilor. Antrenorul s-a bazat pe acest 11 si rezervele care au intrat dar nu a avut noroc. Mergem mai departe cu acelaşi obiectiv, locurile 6-8, eu cred că mai poate fi îndeplinit.”





Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite