Târgu-Jiu: Ciobotariu petrece de Anoul Nou acasă cu familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Antrenorul pandurilor a ales ca anul acesta să petreacă de sărbători acasă, la Bucureşti, alături de familie, tehnicianul preferând să se odihnească.

După ce anii trecuţi a fost de Anul Nou în Belgia, el având şi cetăţenie belgiană din perioada când juca acolo, anul acesta antrenorul Liviu Ciobotariu a ales să petreacă în ţară împreună cu familia. Antrenorul gorjenilor a apreciat că vacanţa e prea scurtă şi pentru că trebuie să se prezinte la Târgu Jiu pe data de 4 ianuarie, ales să nu mai plece din ţară:  „Am petrecut Crăciunul acasă şi voi face şi Revelionul tot acasă, având în vedere că pe 4 ianuarie trebuie să fiu la Târgu Jiu. Este o vacanţă foarte scurtă, de care trebuie să profităm să ne odihnim.”

Nici jucătorii de la Pandurii nu au ales pentru trecerea dintre ani destinaţii exotice, majoritatea fiind la trecerea dintre ani în ţară, alături de familii şi preteni. Doar jucătorii străini din lot sunt plecaţi din ţarp, dar fiecare acasă la el, nici aceştia neavând planuri deosebite pentru această noapte şi profitând de timpul liber pentru a sta cu familia.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite