Târgu-Jiu: Ciobotariu nu se opune plecării lui Stângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobotariu a fost de acord cu plecarea lui Stângă
Ciobotariu a fost de acord cu plecarea lui Stângă

Antrenorul Liviu Ciobotariu cunoştea situaţia lui Florin Stângă şi faptul că are această ofertă, fiind de acord cu plecarea acestuia chiar dacă îi afectează lotul.

Tehnicianul a precizat că nu se poate opune dorinţei jucătorului de a încerca să facă un nou pas în carieră, considerând că e o ultimă posibilitate a sa de a mai juca în afara ţării: „Stângă a venit şi a discutat cu mine probleme plecării sale dar după ce a avut o discuţie în prealabil cu preşedintele clubului care şi-a dat acceptul ca el să meargă acolo. Ar fi foarte bine pentru el să prindă acest ultim tren şi ar fi şi o experienţă plăcută cum e pentru orice jucător care merge să joace în afara ţării.”
Deşi recunoaşte că plecarea căpitanului ar fi o pierdere pentru Pandurii, Ciobotariu spune că Stângă şi-a făcut datoria faţă de echipă şi merită să prindă acest ultim tren: „După părerea mea e o pierdere pentru noi dacă transferul se va concretiza, dar nici nu ne putem opune pentru că el are o vârstă şi se poate spune că pentru Pandurii şi-a făcut datorii în ani petrecuţi aici. Cred că Stângă ar merita să reuşească acest transfer la Skoda Xanthi pentru caracterul său deosebit şi pentru modul exemplar de a se pregăti.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite