Târgu-Jiu: Ciobotariu e încă în căutarea primului unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zece zile de cantonament, Ciobotariu spune că nu a găsit încă formula ideală de echipă şi va mai supune jucătorii unor teste finale. Pandurii au avut azi programat amicalul cu croaţii de la Vartex, încheiat cu scorul de 2-1. Liviu Ciobotariu şi-a propus ca la acest meci să folosească o singură echipă şi fiecare jucător să evolueze câte 90 de minute.

Tehnicianul pandurilor se află în căutarea unsprezecelui ideal şi recunoaşte după primele amicale din acest stagiu că sunt jucători care încă nu au confirmat. „Au fost jucători de la care mă aşteptam la mult mai mult. N-au realizat ceea ce mă aşteptam dar pot avea circumstanţe şi e prematur să mă pronunţ acum.” Acesta pune evoluţiile mai slabe ale unora pe seama oboselii şi spune că e greu să se pronunţe definitiv aşa că mai aşteaptă încă două meciuri pentru a se decide.

Oboseala îşi spune cuvântul


Ieri Pandurii au primit liber dimineaţa pentru a se reface după amicalul cu Zethysu având un singur antrenament după-amiază. „După zece zile de când suntem aici s-a acumulat o stare de oboseală. Am avut două antrenamente pe zi şi, normal, unii dintre ei sunt mai obosiţi şi eu înţeleg asta”, a explicat Ciobotariu care le-a dat şi azi şi le va da şi la ultimul meci de duminică posibilitatea elevilor săi să joace şi în condiţiile unui meci oficial, câte 90 de minute: „Mai avem două jocuri aici şi le voi da posibilitatea să joace fiecare câte 90 de minute la fiecare, pentru că până acum s-a jucat doar câte 45. La final voi trage linie şi voi evalua evoluţia fiecărui jucător. Deocamdată, suntem în faza în care căutăm cea mai bună formulă. Până să ajungem la formula ideală, am rotit jucătorii, încercând să-i folosesc în cât mai multe combinaţii. Jucătorii au capacitate, iar eu le voi evalua randamentul. Le-am spus că toate concluziile le voi trage la final, atunci când voi face o analiză completă cu evaluări individuale, pentru fiecare jucător, dar şi pentru fiecare compartiment”.

În ultimele amicale fiecare jucător va evolua 90 de minute

Nici la meciul de azi nu s-a văzut primul unsprezece chiar dacă au evoluat toţi jucătorii câte 90 de minute, mai puţin Martinovic care s-a accidentat din primele minute,  şi nu se vor face schimbări decât funcţie de eventuale probleme medicale: „Se va vedea o echipă în care fiecare va evolua câte 90 de minute. Sper să nu apară probleme medicale pentru că până acum ne-au ocolit”.  Ciobi spune că are deja o idee despre o primă echipă dar mai sunt posibile schimbări în aceste ultime zile: „Mi-am făcut o idee despre cum va arăta primul unsprezece dar mai sunt două jocuri aici şi în funcţie de ceea ce vor arăta la aceste meciuri ei se pot regăsi la startul campionatului în primul unsprezece. Mai au şanse încă pentru că le voi da posibilitatea tuturor să joace încă 90 de minute.” Până va putea trage concluziile finale, Pandurii mai au de jucat un meci cu Piast Glivice şi apoi acasă mai este programat un amical cu Gloria Buzău, urmând ca ziua de disputare să fie stabilită în funcţie de programul din prima etapă a returului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite