Târgu-Jiu: Ciobotariu crede că penaltiul s-a acordat prea uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Antrenorul Pandurilor a apreciat după meciul cu FC Vaslui că gazdele nu ar fi avut nevoie de un penalti pentru a câştiga acest meci.

Liviu Ciobotariu a considerat meritată victoria celor de la Vaslui precizând că echipei sale i-a fost greu să mnai revină de la scorul de 1-0: "Felicit echipa gazdă pentru victorie, e o victorie meritată cred eu, au avut mai multe ocazii şi au marcat de două ori. Dar dacă porneşti de la scorul de 0-1 un meci e foarte greu să mai revii. Mai ales în faţa unei echipe ca FC Vaslui care este pretendentă la titlu. E greu să mai joci cu o astfel de echipă când porneşti de la acest scor.”

Cibotariu a precizat că echipa sa a început meciul cu un handicap după ce gazdele au beneficiat de un penalti în debutul partidei: ”Cred că acel penalti s-a acordat cu mare, mare  lejeritate. Nu pot să spun dacă a fost sau  nu a fost pentru că n-am văzut bine faza dar spun că s-a acordat cu mere lejeritate. Eu sunt curios dacă era de partea cealaltă pentru noi, se mai acorda. Nu ştiu dacă Vasluiul avea nevoie de acel penalti, pentru că au dominat clar meciul. Victoria lor e meritată pentru că ne-au dominat mai ales a doua parte ţi puteau să mai înscrie. Nu cred că aveau nevoie de acel penalti în minutul cinci. Că oricum au jucat mai bine ca noi, asta e clar.”

Fază Vaslui Pandurii 2


Antrenorul pandurilor a mai precizat că nu caută scuze pentru eşecul celor de la Pandurii apreciind că echipa sa putea egala pe final de meci: „Asta nu înseamnă că avem scuze pentru înfrângere şi cred că dacă reuşeam să nu primim gol în primele 15 minute mai ales din acel penalti acordat atât de uşor, poate că altfel stăteau lucrurile şi altul era jocul. În a doua parte au fost mai multe ocazii de ambele părţi, iar pe final am avut şi noi câteva contraatacuri. Dacă eram mai atenţi pe contraatac puteam obţine un rezultat de egalitate.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite