Târgu-Jiu: Ciobotariu cere sprijinul suporterilor de la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a obţine un rezultat favorabil la meciul de mâine cu Rapid, antrenorul pandurilor apelează la suporteri să vină în număr mare să îşi susţină echipa dar şi la jucătorii săi să nu mai dezamăgească susţinătorii echipei.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că are nevoie la acest meci de sprijinul suporterilor pentru a putea obţine un rezultat favorabil dar şi de spiritul de sacrificu al jucătorilor săi: „Pentru noi este un joc foarte important şi avem nevoie de sprijinul suporterilor. Jucăm acasă şi vreau să avem stadionul plin.”

Pe de altă parte, antrenorul pandurilor face apel şi la jucătorii săi precizând că au datoria să le aducă suporterilor o primă victorie după opt etape în care nu au mai câştigat: „Avem o datorie morală faţă de aceşti oameni care vin la stadion. Ne-am săturat să tot pierdem puncte iar acesta  este un joc foarte important pentru noi. Nu mai avem voie să mai pierdem.” Pandurii n-au mai câştigat un joc în acest tur din etapa a şasea, ultimul joc câştigat acasă fiind cel cu CFR Cluj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite