Târgu-Jiu: Ciobotariu anunţă schimbări majore pentru meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii au „cuţinul la os”şi au nevoie disperată de puncte pentru a nu intra în zona retrogradării.  Pandurii au reuşit doar un punct în cele trei etape cu Ciobotariu pe bancă, timp în care tehnicianul şi-a făcut o idee despre posibilităţile jucătorilor dar nu a reuşit să afle de ce joacă mai bine doar în repriza a doua.

Pentru că nu şi-au făcut bine datoria la meciul de la Iaşi şi au fost lipsiţi de atitudine unii jucători îşi vor pierde portul de titular. „Vor fi schimbări în echipă la meciul cu Rapid. Vor juca cei care îşi doresc să câştige şi cei care au mentalitate de învingători şi cred în victorie” a explicat Ciobi pentru care nu există titulari şi rezerve. Dacă la primele jocuri a mers pe formula de echipă moştenită de la Cârţu, pentru că nu cunoştea bine jucătorii, acum spune că va miza la jucătorii care dau dovadă de determinare: „Voi apela la cei care au dorinţă şi care au spirit de sacrificiu şi vor să câştige un joc. La toate meciurile am cerut: determinare, spirit de sacrificiu şi dorinţă de victorie. Şi până acum am fost foarte departe de aceste aspecte.”

Au plâns în vestiar


Pandurii vor intra de azi în cantonament la Hotel Sport deşi tehnicianul spunea că nu este adeptul cantonamentelor lungi. Problemele de lot există şi acum, Arrieta şi Dedu fiind accidentaţi în continuare iar Murgan suspendat însă cea mai gravă problemă este ieşirea din formă a unor jucători. „Avem jucători accidentaţi dar şi un jucător suspendat, pe Murgan. Mai sunt şi  jucători ieşiţi din formă deci sunt multe probleme de lot” a precizat Ciobotariu care nu a dorit să spună şi nume ale acestora menţionând doar că unii dintre fotbaliştii săi au fost afectaţi de lipsa de rezultate şi de neputinţa lor şi au plâns în vestiar: „Sunt foarte afectaţi de ultimele rezultate. Unii jucători au plâns în vestiar. Sunt jucători cu experienţă care au 29-30 ani, şi ajung să plângă în vestiar pentru că îşi doresc mult victoria . Încercăm să formăm aici o familie şi un grup unit. Aştept acum să reuşim să câştigăm primul joc, ideal ar fi duminică, cel cu Rapid,  şi apoi lucrurile vor sta altfel. S-ar putea să fie un complex că nu mai reuşim să câştigăm de opt etape.”


„Sunt foarte dezamăgit şi trist pentru ce s-a întâmplat la ultimul joc şi nu avem nicio scuză. Aştept din partea lor o tresărire de orgoliu pentru meciul de duminică. Aş vrea să lăsăm capul în jos şi să muncim mai mult, să avem mai multă determinare.”
Liviu Ciobotariu


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite