Târgu-Jiu: Ciobotariu a mizat doar pe jucătorii aflaţi în probe la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobotariu a folosit doar jucătorii tineri şi cei aflaţi la probe
Ciobotariu a folosit doar jucătorii tineri şi cei aflaţi la probe

La meciul amical susţinut azi de Pandurii Târgu Jiu în compania echipei a doua, antrenorul Liviu Ciobotariu a dorit să vadă doar jucătorii aflaţi în proba la Pandurii, dintre cei din lot folosind doar portarii. Lotul de bază a efectuat un antrenament tot pe terenul sintetic dar înaintea disputării acestui amical.

La partida câştigată de Pandurii cu scorul de 1-0, au asistat câteva sute de spectatori curioşi să vadă la lucru echipa după reunire, aceştia având însă surpriza să asiste doar la un teste pentru jucătorii echipei a doua şi pentru cei aflaţi în probe. Dintre cei trei brazilieni care au venit la probe la Pandurii în cursul acestei săptămâni doar mijlocaşul stânga Bernardo Gomez a evoluat tot jocul, ceilalţi doi fiind schimbaţi la pauză. Singurul gol al meciului a fost înscris de atacantul Cosmin Arsenie, şi el aflat în probe, acesta trimiţând în minutul 67 cu latul de la şase metri în poarta celor de la Pandurii II.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a trimis pe teren următoarea echipă: Stanca – Pleaşcă, M. Popa, Tătaru, Rada – Avramescu, Leandro, Vlăduţi, Gomez – Arsenie, Diego iar pe parcursul celei de-a dpoua reprize au mai jucat: Livshit, Vulpe şi Mohora.

Antrenorul celor de la Pandurii II, Gabi Zahiu, a mizat la acest meci pe  Bănică – Dobroiu, Dăianu, Ciocioi, I. Constantin – Iclănzan, Bertea, Adi Popescu, Diaconu – Stanciu, Fărcăşanu. Au mai jucat: Nicolae, Jianu, Bejinaru, Zgondea, Ioniţă, Golea, Gavrilescu, Voinea, Petrache şi Brandibur.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite