Târgu-Jiu: Ciobotariu revine după 20 de ani în faţa gorjenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu revine după 20 de ani  în faţa gorjenilor
Târgu-Jiu: Ciobotariu revine după 20 de ani în faţa gorjenilor

Antrenorul pandurilor revine în faţa suporterilor gorjeni după 20 de ani de la ultima prezenţă oficială pe terenul de fotbal din Târgu Jiu. Fost fotbalist la Pandurii, Liviu Ciobotariu, revine acum ca antrenor al echipei din Târgu Jiu.

Debutul în faţa spectatorilor gorjeni este unul emoţionant pentru noul antrenor care a fost jucător la Pandurii în urmă cu 20 de ani:  „Voi reveni după 20 de ani aici pentru Pandurii în faţa suporterilor. Este un moment deosebit pentru mine. Eu îi aştept pe suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion în speranţa că vom face un meci bun. Avem nevoie de sprijinul lor. Pentru că sunt momente de joc în care ai nevoie de spectatori să te încurajeze. Ştiu că am jucat la această echipă şi publicul de aici era foare aproape de jucători. Eu aşa îmi aduc aminte şi cred că suporterii pot fi cel de al XII-lea jucător şi acum” a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu.

Venit de  puţine zile la Târgu Jiu acesta a observat că sunt multe lucruri de pus la punct însă până în iarnă nu o sa schimb mare lucru la echipă: „Echipa este obişnuită să joace într-un anumit stil. Voi încerca să remediez părţile negative în aşa fel încât să punem accent pe ceea ce am făcut bine în jocurile trecute. Va conta foarte mult şi mobilizarea şi asta o să încercăm să facem. Uşor-uşor, vreau să imprim stilul meu de joc. Însă la fel de adevărat este şi faptul că nu pot să-l schimb peste noapte. Eu am venit abia de câtea zile. Uşor-uşor, vreau să am o posesie mai multă, să ne creăm mai multe ocazii de gol. Dacă la Braşov ne-am creat 3-4 ocazii bune a de a marca, cu atât mai mult vreau ca şi acasă să avem mai multe şanse de gol. Iar la fel, vom încerca să eliminăm greşelile pe care le-am făcut. Probabil că eu am alt stil de a antrena. Aşa cum am mai spus şi atunci când am ajuns aici, eu îmi doresc să am o echipă care joacă fotbal.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite