Târgu-Jiu: Ciobotariu a adus atmosfera plăcută la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu a adus atmosfera plăcută la antrenamente
Târgu-Jiu: Ciobotariu a adus atmosfera plăcută la antrenamente

Jucătorii de la Pandurii au parte de o atmosferă mai puţin încordată la antrenamente după venirea lui Liviu Ciobotariu. Atacantul Cosmin Tilincă spune că există totuşi o apăsare dată de lipsa de rezultate.

Atacantul care a înscris primul gol după venirea lui Liviu Ciobotariu la echipă spune că s-a schimbat ceva şi în vestiarul echipei după venirea noului antrenor. Tilincă a precizat însă că jucătorii vin cu o mai mare plăcere la antrenamente dar există încă o tensiune cauzată de lipsa rezultatelor: „Atmosfera e mult mai destinsă la echipă şi e mai bine dar suntem puţin apăsaţi de rezultate. S-a schimbat totuşi ceva pentru că orice schimbare de antrenor aduce un suflu nou la echipă şi aduce entuziasm la antrenamente.” Atacantul crede că e nevoie şi de rezultate pentru a menţine atmosfera bună din lot: „Acum şi prin antrenamentele pe care le face Ciobi ne simţim mult mai bine şi mult mai relaxaţi dar numai să avem şi rezultate să putem să-l menţinem şi pe Ciobi antrenor pentru că, până la urmă rezultatele ne ţin şi pe el şi pe noi. Dacă vom ştii să administrăm cu cap schimbările făcute şi să fim profesionişti, atunci totul va fi bine.”

„Avem o statistică negativă, şapte meciuri fără victorie, dar sper că ne revenim. Ne dorim toţi să câştigăm şi să refacem punctele pierdute. Trebuie să încercăm să dăm goluri dar să şi câştigăm, pentru că degeaba dăm goluri dacă nu câştigă echipa.”
Cosmin Tilincă – atacant Pandurii

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite