Târgu-Jiu: Ciobotariu l-a reprimit pe Popete în lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu l-a reprimit pe Popete în lot
Târgu-Jiu: Ciobotariu l-a reprimit pe Popete în lot

Lotul pentru meciul cu FC Braşov nu este mult schimbat, doar Popete revenind după câteva săptămâni de absenţă, în lot fiind inclus de această dată şi Tilincă.


Antrenorul Liviu Ciobotariu a definitivat în această dimineaţă  lotul care s-a deplasat spre Braşov pentru meciul de mâine seară. Din lot fac parte 18 jucători iar singura surpriză este revenirea lui Florin Popete. Jucătorii au efectuat azi ultimul antrenament la Târgu Jiu, de la ora 11:00, după care au plecat spre Braşov.

Doar Ghindeanu, Câju  şi Arrieta nu sunt în lot

Din  lot fac parte în mare aceiaşi jucători care au evoluat şi etapa trecută fiind vorba de Stanca, Mingote, Popete, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Stancu, Stângă, Hidişan, Lazic, Nalaţi, Murgan, Dedu, Raskovic, Tilincă şi Stromajer. Tehnicianul a păstrat aproximativ acelaşi lot  introducând pe Popete în locul lui Ghindeanu, în afara lotului rămânând şi  Câju şi Arrieta. Popete fusese scos definitiv din lot de antrenorul Cârţu care declara că face acest lucru la cererea conducerii. Singurul gorjean din lotul pandurilor revine astfel în echipă după o perioadă dificilă pentru el în care a fost tentat chiar să plece de la echipă.
Ciobotariu a precizat că va avea o relaţie corectă cu toţi jucătorii şi nu va apela la astfel de măsuri: „Voi avea o relaţie corectă cu jucătorii mei, o relaţie antrenor-jucător. Nu pot spune care va fi natura acestor relaţii dacă voi fi dur sau prieten cu ei, pentru că asta este problema mea.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite