Târgu-Jiu: Ciobotariu a ales Pandurii şi sentimental

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu a ales Pandurii şi sentimental
Târgu-Jiu: Ciobotariu a ales Pandurii şi sentimental

Antrenorul Liviu Ciobotariu i-a mulţumit  azi preşedintelui Condescu pentru că a apelat la serviciile sale precizând că vrea să continue munca începută de Sorin Cârţu la Pandurii.


Liviu Ciobotariu a precizat că a fost  fost de acord să vină la Pandurii pentru este o provocare pentru el ca tânăr antrenor dar şi un pas înainte. „Vreau să demonstrez că împreună cu echipa avem calităţile necesare pentru a ne realiza obiectivul stabilit pentru acest an. Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie şi vreau să demonstrăm că suntem o echipă cu tradiţie şi vreau să ne luptăm de la egal la egal cu echipele mari ale campionatului.”

A fost „pandur” la origini


În cea ce priveşte alegerea sa, Ciobotariu a precizat că a fost şi una sentimentală pentru că la Pandurii a început cariera de jucător: „Pot spune că a fost şi o alegere sentimentală pentru că aici mi-am început cariera de jucător, am jucat şase luni înainte de Revoluţie şi după aceea. M-am gândit şi la acest lucru, aşa am început cariera de jucător şi pot spune că şi sentimental pandurii însemnă ceva pentru mine şi de aceea am ales acest club.”

Cunoaşte jucătorii de la Pandurii şi posibilităţile lor

Ciobotariu a precizat că a studiat echipa la meciurile din campionat şi ştie bine jucătorii din lot, apreciind că Panduri e bine pregătită fizic dar care a avut neşansă: „Înainte de a veni aici la discuţii cu domnul preşedinte m-am interesat şi informat de lotul actual al echipei. Pandurii este o echipă care joacă de mult timp împreună,  sunt cam aceiaşi jucători care evoluează aici de mult timp. Nu s-au schimbat prea mulţi jucători aici. Echipa o cunosc foarte bine, m-am uitat ca orcie antrenor la toate meciurile din campionat şi cred că am reuşit să cunosc foarte bine şi jucătorii de aici. Din ce am văzut la televizor mi s-a părut o echipă bine pregătită fizic, o echipă care se apără foarte bine, o echipă organizată şi care în două trei  meciuri a avut şi neşansă deşi jocul a fost unul bun.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite