Târgu-Jiu: Ciobotariu va semna azi cu Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu va semna azi cu Pandurii Târgu Jiu
Târgu-Jiu: Ciobotariu va semna azi cu Pandurii Târgu Jiu

Liviu Ciobotariu a ajuns aseară la un acord cu conducerea echipei din Târgu Jiu după ce a făcut cunoştinţă cu oameni cu care va lucra la club.

Preşedintele Marin Condescu i-a explicat noului antrenor ce se doreşte la Pandurii şi care sunt posibilităţile clubului în acest moment. Liviu Ciobotariu şi-a dat acordul pentru a prelua echipa dar nu a semnat încă un contract, acesta urmând să fie perfectat azi: „Am purtat o serie de discuţii dar încă nu am semnat nimic dar am ajuns la un acord. Am discutat doar despre echipă şi urmează să stabilim exact datele contractului.”

Liviu Ciobotariu va fi prezentat azi echipei şi va conduce primul antrenament la Pandurii, la ora 10:00, împreună cu secundul său Gabi Mărgărit.

Noul antrenor al celor de la  Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a fost după 1990 fotbalist al echipei din Târgu Jiu evoluând cu Pandurii în liga a doua. Ciobotariu a jucat doar un singur sezon, până în 1991,  la Târgu Jiu fiind apoi împrumutat la Progresul Bucureşti unde a evoluat apoi timp de opt ani în 1997 mergând la Dinamo. Din 1999, fostul internaţional a plecat în străinătate unde a jucat pentru Standard Liege, RAEC Mons şi FC Antwerp, în sezonul 2004-2005 revenind la Dinamo de unde s-a retras ca fotbalist şi a început cariera de antrenor, mai întâi la FC Naţional unde avea posibilitatea să lucreze cu Sorin Cârţu dar a ales Dunărea Galaţi. Ca antrenor a mai pregătit pe Internaţional Curtea de Argeş şi CS Otopeni cu aceasta promovând în Liga I. A fost antrenorul celor de la CS Otopeni de două ori totalizând 19 meciuri pe banca ilfovenilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite