Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu a ajuns la un acord cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:   Liviu Ciobotariu a ajuns la un acord cu Pandurii
Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu a ajuns la un acord cu Pandurii

Noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu este Liviu Ciobotariu. Fostul antrenor al celor de la CS Otopeni a ajuns în această seară la Târgu Jiu şi a purtat discuţii cu preşedintele Marin Condescu care i-a prezentat situaţia echipei şi care sunt obiectivele.

Liviu Ciobotariu a sosit la Târgu Jiu în jurul orei 20:00 împreună cu cel care îi va fi secund, Gabi Mărgărit. Cei doi au fost prezentaţi conducerii clubului şi au purtat discuţii cu preşedintele Condescu ajungând la un acord pentru a prelua echipa.
Preşedintele Marin Condescu a confirmat faptul că de mâine Liviu Ciobotariu se va ocupa de pregătirea echipei, dimineaţă fiind programat primul antrenament.

Liviu Ciobotariu antrenează de la sfârşitul anului 2008 formaţia CS Otopeni, echipă pe care a promovat-o în Liga I în sezonul 2008-2009. La începutul primului sezon de Liga I pentru CS Otopeni, conducerea clubului a decis să-i rezilieze contractul lui Ciobotariu, care a revenit la gruparea ilfoveană la sfârşitul anului 2008. Liviu Ciobotariu a rămas la conducerea tehnică a echipei CS Otopeni şi după ce aceasta a retrogradat în Liga a II-a.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite