Târgu-Jiu: Ciobotariu „moşteneşte” şi problema atacului de la Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu „moşteneşte” şi problema atacului de la Cârţu
Târgu-Jiu: Ciobotariu „moşteneşte” şi problema atacului de la Cârţu

Cea mai mare problemă la Pandurii este în acest moment atacul, compartiment care duce în continuare lipsă de inspiraţie, dintre cei patru atacanţi, în zece etape doar unul reuşind să înscrie un gol.

Ciobotariu cunoaşte această problemă şi ştie şi care sunt calităţile atacanţilor de la Pandurii dar încă nu se poate pronunţa asupra soluţiilor problemei: „Abia am venit şi nu pot da un răspuns la problema atacului dar probabil că pe parcurs vom găsi împreună soluţia la această problemă. Din ce am văzut până acum, Pandurii mi se pare o echipă bine pregătită, o echipă care se apără foarte bine şi e organizată, iar la unele meciuri echipa a avut ghinion şi nu a înscris deşi jocul a fost unul bun.”

Cuplul Stromajer – Raskovic nu a dat randament

Cuplul de atacanţi folosit de Sorin Cârţu cel mai frecvent a fost Stromajer – Raskovic, primul fiind titular timp de zece etape dar fără să reuşească nici un gol. Raskovic a avut şi el foarte mult ghinion deşi e singurul care a marcat în acest sezon, lipsind timp de o lună din cauza unei rupturi musculare suferite la spate. Ciobotariu spune că nu-i va fi greu să se gândească la un primn unsprezece pentru meciul viitor pentru că nu va face multe schimbări, cel mai probabil urmând să pestreze acelaşi cuplu de atac: „Nu va fi greu să alcătuiesc primul unsprezece pentru meciul cu Braşovul, nu vor fi multe schimbări dar pe parcurs voi analiza bine evoluţia jucătorilor. Pentru mine nu există primii unsprezece, pentru mine există 22 de jucători şi mă interesează foarte mult unitatea de grup. Mă interesează ca jucătorii care fac parte din lot să dorească să joace, să-şi dorească să câştige şi să aibă o mentalitate de învingători. Pe parcurs o să reglez foarte multe lucruri care nu sunt în regulă.”

Tilincă şi Arrieta nu au primit multe şanse


Cerilalţi doi atacanţi, care au înscris destul de mult sezonul trecut, Tilincă şi Arrieta, n-au avut ocazia să joace foarte des în acest tur. Golgheter în meciurile de pregătire, Cosmin Tilincă s-a accidentat la ultimele jocuri din vară suferind o ruptură care l-a scos din vederea fostului antrenor, acesta jucând în total, din postura de rezervă puţin peste 180 de minute. Spaniolul Arrieta a avut evoluţii foarte bune anul trecut, după venirea la Pandurii, salvând echipa în meciuri importante prin reuşitele sale surprinzătoare, dar în acest tur a jucat puţin peste 90 de minute în total, intrând doar pe final de meci. Noul antrenor se aşteaptă acum la o concurenţă mai mare în atac precizând că va avea o relaţie cprectă cu toţi componenţii lotului: „În momentul în care se schimbă antrenorul toţi jucătorii vor să demonstreze că au calităţi şi concurenţa va fi foarte mare. Asta mă va ajuta şi voi profita de acest aspect. Voi avea o relaţie corectă cu jucătorii mei, o relaţie antrenor-jucător.”


„Greşeala pe care mi-o asum şi un mic reproş pe care mi l-am făcut e că nu am fost foarte insistent în vară pentru a aduce nişte atacanţi. Trebuie aduşi în iarnă cel puţin 2-3 atacanţi ca să creeze şi o altfel  de concurenţă în compartimentul acesta.”
Sorin Cârţu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite