Târgu-Jiu: Ciobotariu le cere jucătorilor să uite meciul de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu le cere jucătorilor să uite meciul de la Braşov
Târgu-Jiu: Ciobotariu le cere jucătorilor să uite meciul de la Braşov

Liviu Ciobotariu le cere elevilor săi să uite eşecul de la Braşov. Debutul său pe banca tehnică nu a fost unul fericit, tehnicianul fiind decis acum să facă totul pentru ca meciul cu Gloria Bistriţa să se încheie cu o victorie.

Antrenorul pandurilor vrea să uite acest eşec cu care a debutat şi le cere acelaşi lucru jucătorilor: „Vrem acum să uităm foarte repede acest meci şi să ne concentrăm doar pentru jocul de vineri. Am încredere în echipa mea şi cred că ne vom mobiliza foarte bine pentru a câştiga cele trei puncte cu Bistriţa.”

Pandurii au revenit aseară la Târgu Jiu şi azi au susţinut primul antrenament la Târgu Jiu  pentru jocul cu Bistriţa. „Mai avem patru zile doar până la următorul meci. Este un joc foarte important pentru că evoluăm acasă în faţa propriilor suporteri iar noi nu am mai cunoscut victoria de câteva etape bune. E clar că ne dorim foarte mult victoria.”

Tehnicianul pandurilor va avea şi probleme de lot la acest meci, pentru că nu poate miza pe Martinovic şi Murgan care au acumulat patru cartonaşe galbene. În schimb va reveni printre titulari Păcurar care a fost suspendat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite