Târgu-Jiu: Ciobotariu se bazează pe secundul Bejinaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ciobotariu se bazează pe secundul Bejinaru
Târgu-Jiu: Ciobotariu se bazează pe secundul Bejinaru

Noul tehnician al pandurilor se bazaeză pentru acest meci cu FC Braşov mai ales pe secundul Florin Bejinaru pe care l-a cooptat în echipa sa tehnică şi care cunoaşte mai bine echipa în acest moment.

Ciobotariu spune că nu îi este greu să alcătuiască primul unsprezece după ce la alcătuirea lotului nu a avut probleme acesta precizând că nu va face multe schimbări până nu va cunoaşte mai bine jucătorii.
Tehnicianul se bazează foarte mult pe secundul Bejinariu care este un sprijin pentru el în această perioadă: „Am fost foarte mulţumit atunci când domnul preşedinte Condescu mi-a spus că Florin va face parte din staff pentru că e un om al casei şi eu personal am nevoie de ajutorul lui să ştiu care e pregătirea fizică, ce jocuri de pregătire s-au mai făcut la jocurile oficiale şi tot ceea ce  înseamnă probleme care au fost aici înainte de venirea mea. Eu sunt nou venit şi trebuie să ştiu chiar şi starea de spirit a echipei. Sunt foarte multe probleme în care mă ajută.” Ciobotariu apreciază acum ca fiind mai importantă unitatea de grup care deja se vede la echipă, antrenamentele fiind mult mai relaxante pentru jucători şi revenind şi zâmbetul acestora când vin la antrenamente.


 „E greu să vii după Sorin Cârţu care e un antrenor cu experienţă. Cine vine după este obligat să facă cel puţin acelaşi lucru care l-a făcut el. Dar eu am convingerea şi am mare încredere în jucătorii de la Pandurii că voi face cel puţin la fel cum a făcut domnul Cârţu.”
Liviu Ciobotariu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite