Târgu-Jiu: Chibulcutean îl consolează pe Cardoso

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chibulcutean i-a explicat lui Cardoso că a trecut prin multe cantonamente montane
Chibulcutean i-a explicat lui Cardoso că a trecut prin multe cantonamente montane

Liviu Ciobotariu a precizat că jucătorii se comportă bne la antrenamente şi nu are probleme pentru că deja s-au acomodat majoritatea jucătorilor, chiar şi cei care nu au mai făcut niciodată pregătire la munte.

Singurul care a avut probleme cu frigul şi zăpada a fost brazilianul Cardoso care s-a mai plâns de frig şi de aerul tare: „E foarte greu să alergi în condiţiile de aici de la munte, e foarte frig în primul rând şi chiar dacă iau 4-5 tricouri sau haine pe mine nu contează. Nici nu pot respira din cuaza asta dar n-am abandonat nici un antrenament până acum, le-am terminat pe toate. Mai e o problemă că alunecă.”

Colegul său din apărare Chibulcutean este obişnuit cu astfel de cantonamente montane pe care le-a făcut an de an: „Pentru mine nu e atât de greu pentru că am mai trecut prin asta de mai multe ori, am cred că 17 cantonamente de acest gen făcute până acum şi nu îmi e aşa de greu.  Dar unora le e greu pentru că nu au mai urcat la munte decât pentru relaxare nu pentru antrenamente. Cardoso  vine mai ales dintr-o zonă caldă şi de aceea se mai plânge dar se va obişnui.”

Ciobotariu spune că doar celor care n-au mai trecut prin astfel de perioade le e mai greu: „Sunt unii care merg pentru prima dată înt-run astfel de cantonament cum e Cardoso, Tremonti, Mingote sau Arrieta doar Kamara cred că a mai făcut cu cei de la FC Argeş cantonament la munte, restul s-au adaptat mai uşor mai ales cei care au mai făcut astfel de cantonamente. E normal să se mai plângă de frig sau de efort pentru că e altitudine dar cinci zile trec repede.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite