Târgu-Jiu: Chibulcutean dezvăluie secretul integralistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chibulcutean a fost titular la toate meciurile din turul campionatului
Chibulcutean a fost titular la toate meciurile din turul campionatului

Fundaşul central de la Pandurii se numără printre cei şapte jucători care au bifat toate minutele sin tur pe teren.

Pentru gorjeni faptul că Alin Chibulcutean e din nou integralist în tur, la fel ca şi în urmă cu un an, nu mai e o supriză. An de an, de când a venit la Pandurii, el este jucătorul cu cele mai  multe minute jucate, lipsind în cei aproape patru ani doar două meciuri de pe teren.

Un tur fără cartonaşe şi accidentări

Modest cum a fost de la venirea la Târgu Jiu, Chibulcutean îşi vede de pregătire şi acceptă cu greu un dialog pe tema faptului că este unul dintre cei şapte jucători din ligă care nu a lipsit nici un minut de pe teren.  „ Mi-am făcut doar datoria cum am putut mai bine. Am jucat meci de meci şi s-a întâmplat să fiu singurul care nu a părărsit deloc terenul” spune fundaşul care a avut şi norocul să nu primească multe cartonaşe galbene. Ambii antrenori care au pregătit Pandurii în acest tur i-au dat credit să înceapă toate jocurile ca titular iar el spune că a profitat de această oportunitate şi a încercat să nu-i dezamăgească. „Sper că am reuşit să joc pe măsura aşteptărilor şi mă bucur că am terminat toate meciurile pe teren. M-a ajutat şi faptul că nu m-am accidentat şi nu am avut alte probleme medicale. Şi nici concurenţă pe postul pe care joc nu este la echipă” recunoaşte cu realism fundaşul central care la cei 31 de ani joacă la fel de bine ca şi la 21: „Pentru mine nu s-a schimbat nimic, mă simt la fel de bine ca atunci când am venit la Pandurii şi sper să am evoluţii constante şi în retur.”

Regretă punctele pierdute acasă


Despre turul campionatului recent încheiat, Chibulcutean ar prefera să nu vorbească, mai ales de finalul acestuia când Pandurii n-au mai câştigat timp de zece etape. „ A fost obositor şi destul de solicitant, mai ales pentru cei care au jucat aproape meci de meci. Dar şi dificil pentru noi în cea de-a doua parte când am avut o perioadă în care n-am mai câştigat. Ne pare rău că n-am reuşit să obţinem mai multe victorii acasă pentru suporterii de la Târgu Jiu” consideră Chibulcutean regretând perioada de criză din finalul acestui tur din care Pandurii par să-şi fi revenit la ultimul meci. Despre evoluţia sa din tur Chibulcutean crede că era loc de mai bine şi în apărare dar mai ales în atac: „Totdeauna e loc de mai bine dar cred că apărarea şi-a făcut în mare datoria însă am rămas datori în atac. Sunt convins că se putea mai mult dar am avut mult ghinion.”





Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite