Târgu-Jiu: Cârciumaru: „Ceva nu este în regula la echipă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârciumaru: „Ceva nu este în regula la echipă!”
Târgu-Jiu: Cârciumaru: „Ceva nu este în regula la echipă!”

Primarul Târgu Jiului este nelipsit de la meciurile echipei de fotbal Pandurii, şi cele din localitate dar şi din deplasare. Florin Cârciumaru este acum dezamăgit de debutul slab al echipei şi crede că în vestiar există tensiuni între jucători şi antrenor.

Adevărul: Ce impresie aveţi despre acest debut de sezon al Pandurilor?
O impresie proastă, pentru că nu demonstrăm continuitate în rezultatele din pregătire. Nu demonstrăm că ne-am pregătit bine. Jucăm destul de slab la ora actuală şi trebuie să tragem un semnal de alarmă până nu e prea târziu.

ADS: La cum a jucat echipa în primele patru etape, pe ce loc credeţi că s-ar putea clasa Pandurii în acest sezon?
Dacă terminăm pe zece să zicem Doamne ajută pe româneşte. Am început destul de prost. Să nu luăm în seamă rezultatul de la Astra unde cred eu că a fost o întâmplare. Mobilizare şi o evoluţie mai apropiată de valoarea echipei am văzut la meciul cu Vaslui. Meciul cu Craiova şi cel cu Internaţional au fost sub orice critică.

ADS: Credeţi că la aceste ultime jocuri a contat absenţa lui Cârţu de pe bancă?
Contează foarte mult lipsa lui de pe bancă. Am stat lângă Cârţu în tribună la Craiova şi am văzut cât este de greu să dialogheze cu secunzii care nu-l înţeleg. De multe ori am văzut că transmitea prin telefon direct jucătorilor, este foarte greu. În jocul echipei contează foarte mult ca el să fie pe bancă. Părerea mea e că în angrenajul unui joc contează foarte mult ca el să fie lângă echipă.

ADS: Ce şanse credeţi că are Pandurii la meciul de la Ceahlăul?
F.C.: După ce am jucat până acum pierdem sigur la Ceahlăul. Dacă ne trezim şi ne mobilizăm, echipa are valoare şi putem să câştigăm. Dacă jucăm şi tratăm fotbalul cum au făcut-o în ultimele două meciuri pierdem sigur. La meciul de acasă cu FC  Vaslui a fost alt meci, altfel s-au mobilizat, altfel s-au implicat, au avut idei de joc, au respectat o tactică de joc şi în faţa unei echipe valoroase.

ADS: Ce credeţi că ar trebui să le spună antrenorul pentru a-i mobiliza?

Aici eu nu mă pricep. Nu ştiu dacă e problemă psihică sau de atitudine. Echipa are valoare dar în ultimul timp se vede o lipsă de orice idee de joc, jucătorii nu înţeleg ce le spune antrenorul sau nu vor să respecte. Ceva nu e în regulă la echipă la ora actuală. S-ar putea să fie o tensiune între jucători şi antrenor. După modul cum au abordat ultimele două meciuri ceva nu este în regulă la echipă. După modul în care au abordat meciul de la Craiova şi cel de acasă cu Curtea de Argeş s-ar putea să fie iar tensiuni. Ceva nu este în regula la echipă!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite