Târgu-Jiu: Cârţu are cuvinte de laudă pentru vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu are cuvinte de laudă pentru vasluieni
Târgu-Jiu: Cârţu are cuvinte de laudă pentru vasluieni

Antrenorul pandurilor s-a declarat impresionat de creşterea arătată de echipa din Vaslui care a făcut o figură frumoasă la meciul cu Omonia. Cârţu consideră că atuurile oaspeţilor de azi sunt experienţa, maturitatea şi omogenitatea lotului.


Antrenorul gorjenilor a vorbit înaintea meciului de azi foarte frumos de adversarul din etapa a doua. „Întâlnim o formaţie foarte bine pusă la punct, cu un moral foarte bun după participarea aceasta a lor în cupele europene. Am văzut şi meciurile şi a fost o calificare meritată” a declarat Cârţu care crede că vasluienii au avut parte de meciuri foarte disputate cu Omonia şi au făcut faţă cu brio acestor confruntări. „Au şi mai multă experienţă acum că sunt la a doua participare, e o echipă matură, masivă, cu jucători buni în jocul de unu la unu” a continuat Cârţu să laude echipa din Vaslui despre care crede că are compartimente echilibrate: „Compartimentele celor de la Vasui sunt echilibrate şi apărare, şi mijloc şi atac şi în fiecare dintre ele se găsesc jucători cu experienţă şi valoroşi. Şi anul trecut au început foarte bine şi au mers o perioadă farte bine, până au ieşit din cupele europene.”

În opinia antrenorului pandurilor, problemele pentru FC Vaslui au apărut după ce s-a destrămat cuplul de fundaşi centrali, Cânu şi Munteanu. „Din punctul meu de vedere FC Vaslui e o echipă care, dacă îşi păstrează aşa continuitatea şi nu mai are întreruperi, poate face lucruri frumoase. Arătau bine şi anul trecut iar acum FC Vaslui e o echipă grea pentru toate competitoarele nu numai pentru noi.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite