Târgu-Jiu: Cârţu e supărat pe rezerve

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu e supărat pe rezerve
Târgu-Jiu: Cârţu e supărat pe rezerve

Evoluţia rezervelor şi jucătorilor veniţi la probe pentru jocul cu Triumf Bârca  l-a supărat pe tehnicianul gorjenilor. După amicalul de vineri, Cârţu a interzis jucătorilor să părăsească oraşul, deşi aveau două zile libere.

Cu toate că nu a folosit toţi jucătorii din lot la amicalul din weekend, Cârţu i-a pedepsit pe toţi jucătorii, interzicându-le să plece din localitate. „M-au dezamăgit unii dintre ei. Eu nu-i înţeleg pentru că meciurile acestea sunt şi pentru antrenament şi pentru a creiona o viziune asupra lor pentru meciurile oficiale. Niciodată nu-şi vor face loc în echipă dacă au asemenea probleme cu o echipă de divizia C” a spus Cârţu supărat mai ales pe atitudinea rezervelor folosite la acest joc precizând că va ţine seama pe viitor de cum s-au comportat la acest meci şi în funcţie de evoluţia lor vor face parte sau nu din lotul pentru jocul cu CFR.

Obosiţi după pregătirea fizică

În unele cazuri Cârţu crede că este vorba şi de oboseală, fiind jucători chiar şi dintre titulari care au evoluat în acest amical cum a fost Chibilcutean: „Poate e şi puţină oboseală din cauza antrenamentelor. Pentru că am avut şi în dimineaţa meciului antrenament şi săptămâna trecută câte două antrenamente şi poate sunt obosiţi. Dar de aia sunt la divizia A să suporte şi antrenamentele şi meciurile de verificare şi oboseala.” În ultima săptămână tehnicianul a insistat mai ales pe pregătirea fizică la antrenamente, programând câte două şedinţe pe zi. Reproşurile tehnicianului s-au îndreptat mai ales către atacanţii care au ratat numeroase ocazii mai ales în prima repriză, reproşându-le faptul că au tratat de sus adversarul: „ Nu poţi să ai 7-8 ocazi şi să te joci cu ele şi să nu dai gol apoisă te baţi cu o echipă de divizia C. A fost o mentalitate desuetă din asta că au considerat că joacă cu o echipă mică. Dacă vrei să-ţi etalezi calităţile trebuie să te mişti rapid. Dacă nu îţi iei şi peste picioare şi înjurături de la lume şi catetrincă din asta.” Pandurii au primit două zile libere iar de azi au revenit la pregătire, în această dimineaţă fiind programat primul antrenament al săptămânii.

Sunt nepregătiţi sau nu au jocuri

 
Dezamăgit de evoluţia rezervelor sale la meciul cu Bârca, Cârţu a concluzionat că are înjcă jucători care sunt în urmă cu pregătirea sau nu au intrat în ritm pentru că nu au încă jocuri oficiale: „Am jucat cu o echipă de liga  a treia şi nu sunt prea multe de spus. O imagine bună a făcut Câju cred că poate juca la noi dar şi el e nepregătit. În rest toţi ceilalţi joacă cu frână aşa, sunt foarte mulţi jucători care vin după accidentări sau sunt nepregătiţi cum sunt Lazic sau Basara ori Luţu sau Stancu care nu au jocuri.”
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite