Târgu-Jiu: Cârţu are probleme în atac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu are probleme în atac
Târgu-Jiu: Cârţu are probleme în atac

Antrenorul Sorin Cârţu a constatat după jocul din prima etapă că are probleme în atacul echipei, acolo unde doar trei jucători din cei cinci care ar putea juca sunt disponibili. Stromajer, Raskovic şi Arrieta sunt atacanţi pe care Cârţu se poate baza acum, alţi doi jucători de atac, Tilincă şi Tremonti, având probleme medicale.

Mai citiţi:

Află ce amendă a primit Universitatea după meciul cu Dinamo


Vezi cum a fost primit lotul Ştiinţei la Sibiu

La jocul cu Astra nici un atacant nu a înscris deşi au fost trimişi pe teren toţi cei trei jucători cu profil ofensiv din lot. Stromajer, Raskovic şi Arrieta au jucat în meciul de debut de sezon dar cel care a marcat golul victoriei a fost mijlocaşul Păcurar.  „Avem şi noi problemele noastre la echipă, Stromajer nu a confirmat, nu am fost foarte mulţumit de el la meciul cu Astra deşi repriza a doua începuse să joace mai bine. Când am văzut că şi Raskovic are probleme medicale, am regretat că nu m-a informat mai din timp de ele că îmi era frică să nu facă ceva mai grav.”

Tilincă şi Tremonti au probleme medicale

Cârţu se plânge acum de faptul că are doar patru atacanţi în lot, şi un jucător care poate juca în zona atacului, dar dintre aceştia cinci doi sunt accidentaţi: „Avem doar trei vârfuri acum în lot, de aceea am şi căutat să mai aduc un atacant. Pe Tilincă nu-l putem folosi deocamdată pentru că are nişte probleme musculare şi Tremonti care mai poate juca vârf are probleme inghinale. Tot impul îşi găsesc nişte probleme din acestea subiective unii dintre ei şi arată aşa nişte zone în care nu se pot detecta” a explicat Sorin Cârţu situaţia atacanţilor săi la ora actuală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite