Târgu-Jiu: Cârţu spune că a arătat finalul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu spune că a arătat finalul meciului
Târgu-Jiu: Cârţu spune că a arătat finalul meciului

Arbitrajul lui Augustus Constantin a fost mărul discordiei la final de meci, antrenorul gorjenilor făcând un gest care sugera încătuşarea, precizând însă că a aratat doar că meciul s-a încheiat.

La finalul meciului Cârţu a făcut un gest care sugera cătuşele către arbitrul Constantin, dar la conferinţa de presă tehnicianul a explicat că voia doar să arate că s-a terminat partida: „Am arătat că s-a terminat meciul, ce semnificaţie să aibă? Aşa fac eu de foarte mult timp când se termină meciul. Pentru că tot trăgea să-l prelungească şi eu aratam că s-a terminat, asta e semnificaţia, dar de ce să explic orice? Ce trebuie să explic eu totul pentru ziariştii suporteri care vor să câştige X, că dacă nu câştigă ei ulcer fac. Sunt supăraţi că nu ne dăm deoparte, ce supărare să fie, nu vreau eu să mă bată ei!”
Pe parcursul jocului Cârţu a avut şi o altercaţie verbală cu MM Stoica acuzând că pune presiune pe arbitri: „Nu am nici o treabă cu MM Stoica, el să-şi vadă de treaba lui, e manager, fixează camere, fixează bugete dar nu să facă presiune pe arbitri.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite