Târgu-Jiu: Cârţu a decis să ia o pauză de o jumătate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu a decis să ia o pauză de o jumătate de an
Târgu-Jiu: Cârţu a decis să ia o pauză de o jumătate de an

Fostul antrenor al celor de la  Pandurii a luat o pauză şi caută să se detaşeze de problemele care au dus la tensiunile ce au precedat plecarea sa. După ce a antrenat mereu după ce a renunţat să joace, Cârţu recunoaşte că e greu să stea departe de acest fenomen.

Aflat la Craiova, acolo unde încearcă să îşi găsească liniştea după o perioadă extrem de agitată cu Panduri, Cârţu a mărturisit aseară că nu îi e uşor deloc să uite munca de la Târgu Jiu: „Trebuie să recunosc că nu-mi e deloc uşor. E vorba despre fosta mea echipă, de timpul şi sufletul pe care l-am lăsat acolo şi de munca mea de un an aşa că nu-mi este deloc indiferent şi îmi este greu să mă detaşez de toate astea. Dar caut şi acum să mă detaşez de tensiune şi de problemele echipei. De-a lungul anilor şi în special în ultima vreme se acumulaseră multe, poate mult prea multe.” Acesta spune că nici nu s-a mai uitat la ultimele două meciuri ale echipei pentru că îi este foarte greu: „Nu am văzut ultimele două meciuri. Ştiam că pot trăi din nou aceleaşi lucruri dacă urmăream în direct aceste partide. Şi acum mi-e greu să mă uit! Am aflat de rezultate, pentru că nu îmi este deloc indiferentă echipa şi am înţeles că în cea de a doua repriză a meciului cu Gloria Bistriţa, Pandurii a jucat foarte bine.”

A suferit un dezechilibru emoţional

Fostul tehnician al gorjenilor spune că a revăzut la tv ceea ce a făcut la ultimul meci şi nu i-a plăcut deloc, apreciind că e vorba de un dezechilibru în comportamentul său: „M-am văzut la televizor cum reacţionam şi mi-am dat seama că intervenise un dezechilibru emoţional. Acum încerc să dorm mai mult şi să stau cât mai departe de fotbal şi de fosta mea echipă.” Cârţu a mai precizat că nu ia în calcul nici o ofertă şi va sta cel puţin până în vară departe de fotbal. Când va reveni însă o va face numai la prima ligă precizând că refuză să antreneze departe de ţară. Acesta nu exclude nici posibilitatea de a mai reveni cândva la Târgu Jiu: „Niciodată nu se ştie. E posibil orice, însă nu prea curând. Poate, când o să mă detaşez de toate problemele mele, o să vin în calitate de spectator.”

Cârţu: „Am lăsat o echipă bună la Târgu Jiu”

Fostul tehnician al pandurilor a apreciat că echipa lăsată lui Ciobotariu e foarte bine pregătită fizic şi are jucători de valoare care aşteaptă doar o primă victorie pentru a se descătuşa: „Sunt foarte bine pregătiţi fizic şi Ciobi are şi câţiva jucători destul de valoroşi. Am lăsat o echipă bună la Târgu Jiu. Acum mai depinde şi de munca pe care o va depune el acolo, de măiestria lui şi de talentul său de antrenor. Echipa aşteaptă parctic, o descătuşare, o primă victorie şi ea va veni cu siguranţă.” Cârţu crede că programul de final de tur e accesibil şi Pandurii nu vor avea joc greu decât cu Rapid: „Vin meciuri accesibile pentru Pandurii şi nu cred că obiectivul va fi pus în pericol. Doar meciul cu Rapid mi se pare ceva mai dificil, cu Iaşi şi Alba Iulia sunt relativ uşoare pentru că sunt sub valoarea lotului de la Pandurii.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite