Târgu-Jiu: Cârţu le cere jucătorilor să ştie, să poată şi să vrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu le cere jucătorilor să ştie, să poată şi să vrea
Târgu-Jiu: Cârţu le cere jucătorilor să ştie, să poată şi să vrea

Pandurii primesc mâine vizita campioanei României, Unirea Urziceni, gorjenii având deja antecedente negative în faţa elevilor lui Dan Petrescu. Unirea s-a impus sezonul trecut la Târgu Jiu cu scorul de 5-1 iar Pandurii nu au uitat că a fost cea mai ruşinoasă înfrângere de pe teren propriu.

Jocul cu Unirea Urziceni de mâine nu este unul deloc uşor, antrenorul Sorin Cârţu apreciind că punctele câştigate de Pandurii până acum cu echipele mari au fost obţinute prin muncă: „Nu a fost niodată uşor când am jucat, nici cu echipele mici, nici cu echipele mari, chiar dacă uneori am câştigat nu înseamnă că a fost un meci uşor.  Faptul că am câştigat s-a datorat muncii echipei şi faptului că am fost atenţi şi precauţi în ceea ce am făcut şi astlfe am reuşit.”

Pentru meciul cu Unirea, Cârţu crede că va conta foarte mult ca elevii săi să ştie, să poată dar şi să vrea: „Pentru partida de sâmbătă, va conta cât de mult de vom exploata şansele pe care le avem pentru că vom avea şi noi şansele noastre. Depinde de modul în care putem să le exploatăm. În fotbal ca să poţi face ceva trebuie să ştii să conjugi trei verbe, ştiu, pot şi vreau! Dar aici în funcţie de cum le ai pe toate trei poţi fi o echipă tare.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite