Târgu-Jiu: Cârţu a încercat să ţină jucătorii departe de scenarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sorin Cârţu a precizat că a încercat să ţină jucătorii săi departe de scenariile şi supoziţiile care s-au făcut pe seama neprogramării echipei în campionat sau a dezafilierii.

Tehnicianul  a precizat că a efectuat un program normal de pregătire în săptămâna premergătoare jocului cu Oţelul pentru a ţine jucătorii departe de scenariile care se făceau în mass-media: „Ce se putea întâmpla sau ce a fost sunt scenarii sau supoziţii care nu îşi mai au rostul acum. E un alt moment, s-a încheiat totul şi vom juca, asta e important. Jucătorii au fost ţinuţi departe de treaba asta, de fiecare dată le-am spus să-şi vadă de treabă. Noi ne-am făcut pregătirea conform programului normal de pregătire. Nu ne-a afectat cu nimic ciclul săptămânal sau conţinutul antrenamentelor. Ne-am fi pregătit la fel dacă jucam sau nu. Dar i-am ţinut departe de evenimentele astea şi mereu le-am spus că se rezolvă şi avem încredere în domnul preşedinte că are soluţii.”

Cârţu a explicat că nu-şi făcea probleme pentru situaţia sa ci pentru jucătorii care ar fi fost cei mai afectaţi: „Sunt mai uşurat acum dar eu nu mi-am făcut probleme pentru mine ci doar pentru ei. Pentru că nu ştiu ce s-ar fi întâmplat într-o situaţie din asta şi cine ar fi plătit pagubele celor peste 20 de jucători. Eu nu am probleme de acum până mă duc şi eu şi ai mei dar la ei sunt probleme iar zece luni de inactivitate fără plată sau altfel ar fi însemnat ceva rău.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite