Târgu-Jiu: Cârţu a fost "încătuşat" de comisii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu a fost "încătuşat" de comisii
Târgu-Jiu: Cârţu a fost "încătuşat" de comisii

Tehnicianul gorjenilor nu va mai sta în acest tur pe banca echipei. Suspendat ieri pentru şase etape de către Comisia de Disciplină, Cârţu nu-şi va mai putea conduce echipa de pe bancă în acest tur de campionat.

Decizia luată aseară e către comisie e considerastă ca fiind nejustificată dă către conducerea clubului care va face azi un memoriu în care va cere revizuirea acestei măsuri. „E o decizie mult prea drastică. În mod normal n-ar fi trebuit să se judece pentru că am fost anunţaţi în ziua judecării acestui caz şi antrenorul nu a avut timp să se prezinte la comisie pentru a se apăra” a precizat secretarul general Daniel Băloi.

Pandurii cer revizuirea deciziei


Deşi au posibilitatea de a face apel la sancţiunea dictată de comisie, Pandurii spun că vor cere o rejudecare a cazului pentru ca antrenorul să se poată apăra. „Noi eram pregătiţi să mergem miercuri la comisie pentru a ne apăra. Era imposibil ca antrenorul să ajungă la Bucureşti pentru a fi prezent la comisie şi, în mod normal, trebuie să se apere” a mai explicat Băloi precizând că nu înţelege de ce s-a judeact şi acest caz în regim de urgenţă pentru că Pandurii nu aveau meci în Cupa României.  Pandurii cer şi măsuri împotriva arbitrilor care au instigat publicul din primele minute ale jocului: „Dacă se consideră că antrenorul a instigat publicul să se ia măsuri şi cu arbitrul Constanstin şi brigada pe care o conducea care a instigat publicul din primele minute de joc prin deciziile luate. Vrem să se termine odată cu aceste decizii ale arbitrilor împotriva lui Cârţu. Pentru că şi arbitri au partea lor de vină. Mai ales unii dintre arbitrii de pe lista FIFA  înclină să favorizeze echipele de top pentru ca acestea să nu mai solicite la meciurile derbi arbitri din afara ţării.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite