Târgu-Jiu: Cârţu are o echipă imprevizibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu nu ştie la ce să se aştepte de la echipa sa care s-a dovedit a fi una a extremelor. Pandurii pierd cu echipa la care toată lumea se aşteaptă să câştige şi câştigă unde nimeni nu se aşteaptă.

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat la conferinţa de presă săptămânală a clubului că se aşteaptă ca Pandurii să acumuleze încă 13 puncte până la finalul turului dar recunoaşte că nu este sigur la ce meciuri va reuşi să le obţină pentru că echipa sa este imprevizibilă: “Începând cu această partidă intrăm în a doua jumătate a turului de campionat şi în următoarele opt etape rămase până la final de tur avem obligaţia să facem un anumit număr de puncte în aşa fel încât să ne îndeplinim obiectivul. Vrem să facem 26, plus sau minus trei puncte. Dar nu se ştie cu echipa asta care poate face şi jocuri bune şi ne-am obişnuit deja cu extremele, poate să facă pucte atunci când nu te aştepţi sau să le piardă atunci când te aştepţi mai puţin. Nu putem să ştim sigur, punct lovit, punct ochit.”

Pandurii n-au reuşit decât un punct în ultimele trei etape şi acela în meciul cu Dinamo după ce au pierdut acasă cu Oţelul. „Noi venim după o perioadă care nu ne-a mulţumit din punct de vedere al zestrei de puncte pe care le-am adunat, exceptând punctul din partida de la Dinamo. Am avut două partide pierdute cu Steaua şi în special cea cu Oţelul care încă ne este vie în memorie” a mai precizat tehnicianul pandurilor care îşi doreşte o victorie şi pentru suporteri: „Încercăm la reîntâlnirea cu publicul să ştergem gustul amar pe care l-am lăsat după ultimele două înfrângeri. Ne dorim cele trei puncte cu Gaz Metan Mediaş şi sunt convins că jucătorii sunt în asentimentul meu şi vor arăta pe teren acest lucru prin modul cum vor încerca să se exprime şi vor participa la joc.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite