Târgu-Jiu: Cârţu aşteaptă ca atacanţii să înscrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu aşteaptă ca atacanţii să înscrie
Târgu-Jiu: Cârţu aşteaptă ca atacanţii să înscrie

Lipsa de eficienţă a atacanţilor de la Pandurii îi dă bătăti de cap lui Sorin Cârţu dar acesta mai are încă răbdare. Tehnicianul pandurilor îşi laudă totuşi cele două vârfuri pentru aportul adus la meciuri deşi Raskovic şi Stromajer au înscris împreună doar un gol în acest sezon.

Cârţu spune că nu merge să se apere în Ghencea apreciind că Pandurii a jucat mereu ofensiv pe mizând pe două vârfuri: „Peste tot pe unde am fost am încercat să dăm gol. Am jucat tot timpul 4-4-2 în acest sezon. Poate am fost printre puţine echipe din campionat care şi-a menţinut doi atacanţi în avanposturi. Că dăm sau că nu dăm goluri, asta este. Mai şi ratăm dar ei muncesc. Nu mergem doar să ne apărăm la Steaua!”

Apreciază munca atacanţilor

Cu toate că mizează pe atac, Cârţu nu prea are atacanţi eficienţi, aceştia înscriind doar un gol până acum, prin Raskovic, dar această situaţie nu-l îngrijorează încă: „Nu e mare ineficienţa atacanţilor, pe mine mă interesează rezultatul iar atacanţii mereu îşi aduc aportul prin munca pe care o depun în teren, prin exprimarea lor. Am doi atacanţi cărora li se poate reproşa că dau goluri puţine dar trebuie remarcaţi pentru munca depusă.” Tehnicianul recunoaşte totuşi că Stromajer şi Raskovic trebuie să coroboreze munca şi cu eficienţa, dar sunt consideră că sunt printre puţini atacanţi din echipele din Liga I care muncesc pentru echipă. „Aşa mi-am dorit tot timpul atacanţi de genul acesta. Sigur că îi aştept şi cu goluri, eu mai am încă răbdare. Ratează nişte situaţii imposibile cum a fost Jaka la ultimul meci dar s-a scos prin acel penalti. Poate vor veni meciuri când o să îi intre şi lui.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite