Târgu-Jiu: Cârţu se simte vânat de arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu se simte vânat de arbitri
Târgu-Jiu: Cârţu se simte vânat de arbitri

Antrenorul pandurilor a dat indicaţii din tribună prin telefon sau sisteme de comunicare cu banca tehnică la cinci meciuri din campionatul trecut şi unul de Cupa României. Trimis din nou în tribună la meciul cu FC Vaslui, Cârţu nu va putea lua loc pe banca echipei la meciul de la Craiova.

Tehnicianul gorjenilor a explicat după ultimul meci că se simte vânat de arbitri care vin la Târgu Jiu. În opinia sa trimiterea sa în tribună este o răzbunare ca urmare a părerii pe care o are despre arbitri români, părere pe care şi-o exprimă mereu public:”Mă simt vânat permanent de ei. Asta e de mult timp răzbunearea lor. Că se ştie care e opinia mea despre ei, despre întregul corp de arbitri, cu excepţia unora care fac arbitrajul acesta din pasiune. Restul am o impresie a mea pe care am spus-o mereu. Sunt Tudor, Balaj, Haţeganu, sunt marfă de arbitri, sunt integri n-au probleme şi nu auzi nimic despre ei! Nimeni în rest nu a venit aici din pasiune pentru fotbal sau arbitraj, vin pentru o mie jumate de euro cât au la meciuri. Aste e opinia mea şi o spun public.”

Cârţu recunoaştre că declaraţiile sale la adresa arbitrilor nu-i aduc simpatia acestora şi de aceea se aşteaptă la mai multe probleme pe viitor: „Trebuie să mă aştept la şicane multe de acum înainte pentru că nu e prima dată când se întâmplă. Dar am făcut antrenamente bune şi pot sta şi în tribună liniştit, probabil că echipa va juca şi fără mine la Craiova, o să ştie ce să joace că din ce în ce joacă mai bine. Au jucat deja mai bine ca data trcută şi sper ca la meciul următor să jucăm mai bine ca acum şi aşa treptat să intrăm în formă.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite