Târgu-Jiu: Cârţu nu e de acord cu ora 18:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu nu e de acord cu ora 18:00
Târgu-Jiu: Cârţu nu e de acord cu ora 18:00

Cârţu nu e de acord cu disputarea unor jocuri din luna august la ora 18:00 în condiţii de caniculă. Pandurii au jucat meciul cu Astra în astfel de condiţii şi vor juca şi cu Universitatea la aceeaşi oră.


Antrenorul pandurilor a protestat din nou faţă de programarea unor jocuri din luna august la ora 18:00, în condiţii de caniculă. „Este inadmisibil să ne pună să jucăm la ora 18:00 cum a fost în prima etapă, pe caniculă. Nu era nici un impediment să ne programeze mai târziu dar e o bătaie de joc să jucăm la ora aceea. Până nu filmează leşinuri în direct sau altceva, Doamne fereşte de mai rău, nu se lasă. Pentru că trebuie să aibă şi ce să comenteze ai noştri.” Antrenorul pandurilor a atacat de fapt televiziunile din cauza cărora se ajunge ca meciurile să se dispute la ora 18:00 deşi stadioanele au nocturnă. „Nu se poate ca televiziunea să facă astfel de programări, este luna august, nu poţi programa un meci la ora 18:00. Nu se poate să joci pe caniculă la ora asta. E vorba şi de calitatea jocului aici, atunci de ce ne-au pus să facem nocturnă? E o bătaie de joc şi suferă şi spectacolul pentru că nimeni nu poate să facă nu ştiu ce sprinturi repetate şi toată lumea caută să păstreze mai mult balonul şi atunci şi viteza de joc scade” a explicat antrenorul pandurilor după ce echipa sa a fost din nou programată şi etapa viitoare, la meciul cu Universitatea, tot de la ora 18:00.

Liga a II-a la ore comuniste


Nici ora 19:00 la care este programat meciul cu FC Vaslui nu este pe placul tehnicianului pandurilor care acuză şi programarea meciurilor din liga a doua la ora 11:00: „Nu ştiu dacă la ora 19:00 e mai răcoare, nici nu ştiu cum va fi prognoza meteo. Dar după ora 19:00 jucăm iar la ora 18:00 cu Craiova. Ora 19:00 e totuşi mai acceptabilă pentru un asemenea joc, că nu mai e 18:00. Vorbeam şi de ora de disputare a competiţiei de Liga a II-a care ar trebui să fie şi ea la o anumită oră nu la ora 11:00 că numai în România se jocă la ora 11:00. E oră comunistă dar iar se văd interesele conducătorilor că aşa e fotbalul în România. Ce să mai discutăm că degeaba spui şi dai sugestii şi explici ce înseamnă că cei de acolo îşi văd interesul, fac şi ei o programare şi ce mai contează, că trece luna şi ne luăm banii. Sunt observatori de teren şi de nu ştiu ce şi îşi iau o anumită diurnă şi ce-i mai interesează ce joacă ăia pe teren sau modul la care sunt expuşi jucătorii din cauza căldurii. Dacă le merge lor treaba, ce mai contează lumea cealaltă!”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite