Târgu-Jiu: Cârţu crede că Mutu merita să fie pedepsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu crede că Mutu merita să fie pedepsit
Târgu-Jiu: Cârţu crede că Mutu merita să fie pedepsit

Antrenorul pandurilor nu crede că e oportună renunţarea la Adrian Mutu dar consideră că acesta merita o pedeapsă pentru atitudinea sa. Sorin Cârţu a apreciat că Răzvan Lucescu nu putea să nu-l folosească la Belgrad pe Mutu pentru că ar fi fost acuzat de eşec.

Antrenorul Sorin Cârţu crede că naţionala nu e pregătită să renunţe la Adrian Mutu dar e de acord cu faptul că acesta trebuia pedepsit: „Nu cred că naţionala României este pregătită să renunţe la Mutu.  E bine că s-a luat măsura asta. Dar pentru ce a făcut ar merita o pedeapsă. Dar aşa pe viitor nu ştiu cum îşi revine şi ce nevoie mai ai de jucător dar trebuie pedepsit pe moment, trebuie luate nişte măsuri atât cu el cât şi cu alţii. Şi presa are o parte de vină pentru că ia apărarea unor jucători de fotbal, măcar să ia apărarea fotbaliştilor. Mutu e fotbalist dar trebuie pedepsit.”

Cârţu crede că Răzvan Lucescu ar fi fost găsit vinovat de eşec dacă nu l-ar fi folosit pe Mutu la Belgrad: „Şi dacă nu-l băga Lucescu la Belgrad pe Mutu şi mai era şi rezultatul care era, nimeni nu-i dădea dreptate lui Răzvan Lucescu. Se spunea că e fotbalist că a mai făcut de astea, trecea peste asta. Primii care ar fi sărit sunt cei care îi dau acum în cap,  erau cei din fotbal, chiar din federaţie. La fotbalişti trebuie ţinută zăbala în gură şi prin cantonamente, altfel nu faci rezultate. O să rămâi că eşti băiat valabil, dar o să ai probleme în antrenorat dacă continui aşa.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite